Ξεχάστε ότι ξέρατε μέχρι τώρα, πετάξτε καλσόν και κάλτσες μέχρι το γόνατο γιατί οι κάλτσες του χειμώνα φοριούνται μέχρι τον αστράγαλο! Αν είστε από εκείνες που φορούσαν πέδιλα με κάλτσες το καλοκαίρι (μαζί σας κι εγώ), θα χαρείτε να μάθετε πως οι φίλοι μας οι μόδιστροι είναι με το μέρος μας και συνεχίζουν την τάση της κάλτσας του αστραγάλου και τον χειμώνα.

fashion-1

Μην ακούσω κουβέντα ότι θα ξεπαγιάσετε, γι’ αυτό ακριβώς το λόγο υπάρχουν τα βαρετά παλτό που φοριούνται μονάχα 2-3 μέρες τον χρόνο, ή ακόμα καλύτερα οι πολυαγαπημένες μας γούνες. Απλά, φανταστείτε μαύρες κάλτσες μέχρι τον αστράγαλο, μαύρα παπούτσια tomboy, φούστα μίντι και γούνα μάξι! Εγώ θα έβαζα πολύ μακριά σκουλαρίκια δεκαετίας ’60 και χοντρό γαλάζιο μολύβι στο πάνω μέρος των ματιών!

fashion-2

Οι οίκοι The Row, Yohji Yamamoto, John Rocha, Stella McCartney, Band of Outsiders, Timo Weiland και Emporio Armani υποστηρίζουν την τάση στα άκρα μετατρέποντας μας σε αγοροκόριτσα με κάλτσες μέχρι τον αστράγαλο, ενώ πλέον συνδυάζονται άψογα ακόμα και με oversized παντελόνια κοστουμιού  και blazers. Αλήθεια, υπάρχει κάποια που μπορεί να αντισταθεί;

Chrysa

Comments