Το να περάσουν 10 χρόνια παρουσίας στην αγορά δεν λέει κάτι. Το να αγαπιέσαι όμως δέκα χρόνια ασταμάτητα απο τον κόσμο, oh boy it means a LOT! Ο αγαπημένος μας οίκος κλείνει τα 10 του χρόνια στη Κύπρο και εμείς γιορτάζουμε μαζί του! Για τις μέρες που η διάθεση μας ήταν έτσι και έτσι, αλλά το Purple Envy No.229 βερνίκι του μας άλλαζε την διάθεση. Για τις μέρες που αγχωνόμασταν για το πρώτο ραντεβού, αλλά το Rossorossetto κραγιόν του μας έδινε όλη την αυτοπεποίηθηση που χρειαζόμασταν. Για τα μουντά πρωινά που γίνονταν πιο φωτεινά με το πέρασμα μιας color shock σκιάς. Για όλα αυτά και για πολλά παραπάνω γιορτάζουμε, και σήμερα προς τιμή του οίκου σας πέρνουμε χρόνια πίσω και σας παρουσιάζουμε τα πέντε πρώτα looks του, 2005-2010. Διαχρονικά, μέχρι και σήμερα -βλέπε key runway pieces απο την σεζόν που διανύουμε- αποτελούν πηγή έμπνευσης για όλες μας season after season.

 

F/W 2005: PAINT IT PURPLE

 

Beauty Diaries by Beauty Line_DDP 10 YEARS

Ωδή στο μωβ! Ο οίκος δίνει βάση στο λιλά χρώμα και δημιουργεί ένα εντυπωσιακό, έντονο look ιδανικό για όσες έχουν ιδιαίτερη αδυναμία στο χρώμα της σαγήνης.

S/S 2006: PAINT IT METALLIC

Beauty Diaries by Beauty Line_DDP 10 YEARS

Για την σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2006 ο οίκος παίζει με μπρονζέ αποχρώσεις και δημιουργεί το απόλυτο make-up look που αναδεικνύει με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο τα χαρακτηριστικά του προσώπου.

F/W 2007: PAINT IT BOLD

Beauty Diaries by Beauty Line_DDP 10 YEARS

Το 2007 ο Diego Dalla Palma επιλέγει έντονα χρώματα, ασημί, μωβ και βυσσινί, και δημουργεί ένα εντυπωσιακό, sophisticated, glamorous look το οποίο κυριάρχησε, και λατρεύτηκε, ολόκληρη την σεζόν.

S/S 2008: PAINT IT PASTEL

Beauty Diaries by Beauty Line_DDP 10 YEARS

Άνοιξη-Καλοκαίρι 2008 και ο οίκος λατρεύει τα παστελ χρώματα! Ροζ, γαλάζιο και άλλα κρεμ χρώματα έχουν την τιμητική τους και δημιουργούν το απόλυτο καλοκαιρινό beauty look.

F/W 2009: PAINT IT MASCULINE

Beauty Diaries by Beauty Line_DDP 10 YEARS

2009 και ο οίκος τονίζει το masculine trend. Γραφικό eyeliner, μπορντώ κραγιόν και έντονη σκούρα σκιά δημιουργούν με απόλυτη επιτυχία τo femme fatale look της σεζόν.

S/S 2010: PAINT IT CRUISE

Beauty Diaries by Beauty Line_DDP 10 YEARS

2010 και ο οίκος τιμά το ναυτικό trend με ένα μακιγιάζ βγαλμένο απο ωκεανούς και άγκυρες! Navy blue και γλυκό ροζ ήταν αδιαμφισβήτητα ο μαγικός beauty συνδιασμός της σεζόν!

Rina

Comments