Beauty Diaries by Beauty Line

Η LANCÔME ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΤΟΥ ΕΜΒΛΗΜΑΤΙΚΟΥ ΟΡΟΥ ΤΗΣ

ΜΕ ΤΟ ΛΑΝΣΑΡΙΣΜΑ ΤΟΥ GÉNIFIQUE ΤΟ 2009, ΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ LANCÔME ΕΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ: ΑΝΤΛΗΣΑΝ ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΗΣ ΓΟΝΙΔΙΩΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΩΤΕΩΜΙΚΗΣ· ΚΑΙ ΕΝΤΟΠΙΣΑΝ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΪΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΝΕΟ-ΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ.

Σήμερα, η Lancôme γράφει ένα ακόμη κεφάλαιο στη μαγική ιστορία του Advanced Génifique, αποκαλύπτοντας, για πρώτη φορά, ένα από τα μυστικά της σύνθεσης του αξιοθαύμαστου αυτού προϊόντος: τα κλάσματα προβιοτικών.
Τα κλάσματα προβιοτικών αποτελούσαν κομμάτι της σύνθεσης ήδη από τα πολύ αρχικά στάδια ανάπτυξής της, όταν ακόμη ήταν σχετικά άγνωστα στον κόσμο της ομορφιάς. Οι ειδικοί των εργαστήριων της Lancôme ήταν βέβαιοι ότι θα απέφεραν πολλά οφέλη στην επιδερμίδα, και έτσι στηρίχθηκαν σε αυτά τα εξαιρετικά αποτελεσματικά συστατικά τελευταίας τεχνολογίας αποφασίζοντας να τα συμπεριλάβουν στη σύνθεση του Génifique.

Το 2013, μεταμορφώθηκε σε Advanced Génifique, και έκτοτε το “Μικρό Μαύρο Μπουκάλι”, όπως έμεινε γνωστό στην Ασία μεταξύ όλων όσων το λάτρεψαν, έγινε σύμβολο. Όντας ένας ορός πλήρους δράσης, το πρώτο βήμα σε οποιαδήποτε τελετουργία περιποίησης της Lancôme, το εκπληκτικό αυτό προϊόν είναι η έκφραση της θετικής στάσης απέναντι στην ομορφιά: δίνει τη δυνατότητα στις γυναίκες να αγαπούν την ηλικία τους, όποια κι αν είναι αυτή. Και έχει αποτέλεσμα, όπως αποδεικνύει και η αδιαμφισβήτητη επιτυχία του μέχρι και σήμερα: 20 εκατομμύρια μπουκάλια αυτού του ενεργοποιητή νεότητας έχουν ήδη πείσει τις γυναίκες σε ολόκληρο τον κόσμο· έχει κερδίσει πάνω από 150 διεθνή βραβεία· και κάθε δέκα δευτερόλεπτα, σε παγκόσμιο επίπεδο, μια γυναίκα υποδέχεται στο σπίτι της αυτό το ασυναγώνιστο, πανίσχυρο συμπύκνωμα.
Για τις γυναίκες, η υπέροχη αύρα και η αποτελεσματικότητα του Advanced Génifique οφείλονται κατά μεγάλο μέρος στα μυστηριώδη ενεργά συστατικά του.

GENIFIQUE_S2_2016_NM_SECONDAIRE_7_150616

 

ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΤΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ: Η ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΠΡΟΒΙΟΤΙΚΩΝ

ΤΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΙΟΤΙΚΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΩΝ ΔΙΑΡΚΩΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ ΤΗΣ LANCÔME;

Στην πραγματικότητα, πολλοί πολιτισμοί ανά τον κόσμο γνωρίζουν αυτούς τους θαυμαστούς μικροοργανισμούς που απαντώνται στη φύση, χάρη στα πολλαπλά οφέλη τους για την υγεία. Οι άνθρωποι καταναλώνουν προβιοτικά από αρχαιοτάτων χρόνων, μέσω τροφίμων και ποτών που έχουν υποστεί ζύμωση, καθώς είναι πλούσια πηγή βιταμινών, βοηθούν στην πέψη και ενισχύουν τους αμυντικούς μηχανισμούς του οργανισμού.
Η λήψη προβιοτικών δια στόματος, με τη μορφή συμπληρωμάτων διατροφής, είναι πολύ συνήθης στις μέρες μας. Είναι γνωστά ιδίως για τις αντιφλεγμονώδεις και αντιοξειδωτικές τους ιδιότητες· επίσης, θεωρείται ότι ρυθμίζουν το ανοσοποιητικό σύστημα και ότι ανακουφίζουν από το άγχος και το στρες.
Επιπλέον, πιστεύεται ότι τα προβιοτικά συμπληρώματα που λαμβάνονται δια στόματος έχουν εξαιρετικά οφέλη για την επιδερμίδα. Η επιδερμίδα καταπονείται συνεχώς προκειμένου να προσαρμοστεί στις αλλαγές του περιβάλλοντος, έτσι τα προβιοτικά μπορούν να συμβάλουν στη βελτιστοποίηση της φυσικής της άμυνας και στην ενίσχυση του ρόλου της ως προστατευτικός φραγμός.

GENIFIQUE_S2_2016_NM_SECONDAIRE_6_140616

ΚΛΑΣΜΑΤΑ ΠΡΟΒΙΟΤΙΚΩΝ: Η ΜΑΓΕΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
ΤΟΥ ADVANCED GÉNIFIQUE

Ο ADVANCED GÉNIFIQUE ΑΠΟΤΕΛΕΣΕ ΜΙΑ ΤΟΣΟ ΦΙΛΟΔΟΞΗ, ΤΟΣΟ ΚΑΙΝΟΤΟΜΑ ΕΥΡΕΣΙΤΕΧΝΙΑ ΤΗΣ LANCÔME, ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΥΝΕΠΑΓΟΤΑΝ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΚΛΑΣΜΑΤΩΝ ΠΡΟΒΙΟΤΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ· ΤΑ ΠΡΟΒΙΟΤΙΚΑ, ΛΟΙΠΟΝ, ΘΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕ-ΡΜΙΔΑΣ, ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΣ ΛΑΜΨΗ ΚΑΙ ΝΕΑΝΙΚH ΟΨΗ. Ο, ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Η ΦΥΣΗ, ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΗΣ LANCÔME.

Και έτσι, στην καρδιά της σύνθεσης του εμβληματικού αυτού ορού, βρίσκουμε μια ιδανική ισορροπία ανάμεσα σε προσεκτικά επιλεγμένα κλάσματα προβιοτικών, προϊόν ενός δισχιδούς βακτηρίου (bifidobacterium longum), και σε έναν ζυμομύκητα (saccharomyces cerevisiae). Λαμβάνονται μέσω μιας προηγμένης βιοτεχνολογικής μεθόδου, γνωστής ως “3 Fs”, κατ’ αντιστοιχία με τα τρία βήματα που περιλαμβάνει:

  • Το πρώτο βήμα είναι η Ζύμωση (Fermentation): πρόκειται για ένα ουσιώδες βήμα που έγκειται στην ανάπτυξη και τον πολλαπλασιασμό των προβιοτικών. Τα προβιοτικά λαμβάνουν ένα ειδικό υγρό σίτισης και διατηρούνται σε συνθήκες ιδανικές για την ανάπτυξή τους.
  • Το δεύτερο βήμα είναι η Κατάτμηση (Fragmentation), κατά την οποία λαμβάνει χώρα ο επιλεκτικός κατακερματισμός μεμβρανών και σακχάρων σε μικρότερες δομές, προκειμένου να απελευθερώσουν ουσιώδη συστατικά για την επιδερμίδα. Αυτό πραγματοποιείται μέσω προηγμένων τεχνολογικών μεθόδων – υπέρηχος για τα δισχιδή βακτήρια και ενζυματική υδρόλυση για τον ζυμομύκητα.
  • Το τρίτο και τελευταίο βήμα είναι η Διήθηση (Filtration), με άλλα λόγια η εξαγωγή του ζυμομύκητα, η οποία επιτρέπει τον καθαρισμό του προκύπτοντος εκχυλίσματος.

Έχοντας τελειοποιήσει την εν λόγω βιοτεχνολογική διαδικασία, η Lancôme είναι σε θέση να λαμβάνει κλάσματα προβιοτικών, πλούσια σε συστατικά απαραίτητα για τη ζωή των κυττάρων –λιπίδια, αμινοξέα και υδατάνθρακες– και με ιδιότητες που δρουν συμπληρωματικά. Καθημερινά, η επιδερμίδα εκτίθεται σε εξωτερικούς επιθετικούς παράγοντες. Είναι ένα πραγματικό φράγμα προστασίας ανάμεσα στο σώμα μας και στον εξωτερικό κόσμο. Κατ’ αρχάς, βοηθά στην αντιμετώπιση της απώλειας της ενυδάτωσης, περιορίζοντας την εξάτμιση του νερού από το σώμα. Το εύρος της ικανότητας της επιδερμίδας να αναπληρώνει την υγρασία καθορίζει, σε μακροσκοπικό επίπεδο, πολλές ορατές παραμέτρους όπως, για παράδειγμα, την πυκνότητα και τη σφριγηλότητα της επιδερμίδας, καθώς και την εμφάνιση τραχύτητας και λεπτών γραμμών. Πέραν της καταπολέμησης της απώλειας της υγρασίας, η επιδερμίδα λειτουργεί σαν φράγμα αποτρέποντας τη διείσδυση εξωτερικών στοιχείων. Εάν η λειτουργία του δερματικού φραγμού αλλοιωθεί, η επιδερμίδα καθίσταται πιο διαπερατή και, ως εκ τούτου, πιο ευάλωτη, κάτι που ενδέχεται να έχει σαν αποτέλεσμα τη βαθύτερη διείσδυση εξωτερικών παραγόντων καταπόνησης. Επομένως, για να αποκτήσει η επιδερμίδα μεγαλύτερη ανθεκτικότητα, λάμψη και νεανική όψη, είναι απαραίτητο να ενισχυθεί η δομή και η λειτουργία της. Και αυτό ακριβώς είναι ο πυρήνας δράσης του αποκλειστικού συνδυασμού προβιοτικών της Lancôme:

  • Πρώτον, το εκχύλισμα δισχιδών βακτηρίων βελτιστοποιεί τη δομή και τη διαφοροποίηση των επιδερμιδικών κυττάρων, ενισχύοντας τη λειτουργία του δερματικού φραγμού, ώστε η επιδερμίδα να επιτελεί κατά το μέγιστο δυνατόν το έργο της ως φράγμα προστασίας.
  • Δεύτερον, ο ζυμομύκητας δρα στη δομή του ίδιου του χορίου, για να στηρίξει τη σύνθεση θεμελιωδών στοιχείων της μήτρας, με αποτέλεσμα την πιο σφριγηλή, πιο ελαστική επιδερμίδα.

 

GENIFIQUE_S2_2016_NM_SECONDAIRE_1_140616

Η ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΟΡΩΝ ΟΜΟΡΦΙΑΣ

ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΕΊΝΑΙ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕ-ΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΑΥΤΗΣ ΤΟΥ ΟΡΟΥ ADVANCED GÉNIFIQUE.

Μετά από 2 μήνες εφαρμογής του ορού, τα 10 απτά σημάδια της νεανικότητας της επιδερμίδας αποκαθίστανται σε μεγάλο βαθμό¹.

                                                                               Πιο λαμπερή κατά + 52%
50% πιο ελαστική                                      Πιο ανάλαφρη αίσθηση κατά + 47%
49% πιο ζωντανή                                             Πιο ομοιόμορφη κατά +42%
48% πιο τονωμένη                                                  Πιο λεία κατά +43%.

Χάρη στην ανάλαφρη υφή του, ο ορός γλιστρά στην επιδερμίδα, δημιουργώντας μια αναπάντεχα υπέροχη αίσθηση σαν χάδι. Αγκαλιάζει την επιδερμίδα με ένα βελούδινο πέπλο και απορροφάται απαλά για να απελευθερώσει όλα τα ενεργά συστατικά του. Αμέσως, η επιδερμίδα αποκτά πιο νεανική όψη: γίνεται ορατά πιο λεία, πιο απαλή, πιο λαμπερή. Βρίσκει ξανά την απαράμιλλη νεανική αύρα της. Κατά την ανάπτυξη του Advanced Génifique, η σύνθεσή του υποβλήθηκε σε 180 δοκιμές. Εμπλουτισμένος με τη μοναδική, πρωτοποριακή τεχνολογική τεχνογνωσία της Lancôme, έχει κατοχυρωθεί με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας μέχρι το 2029.

GENIFIQUE-S1-2017-NM-Secondaire-N1_HD300616

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

O Advanced Génifique δεν είναι απλώς ένας ορός· είναι μια ωδή στις γυναίκες και στην ομορφιά. Τους δίνει τη δυνατότητα να αγαπούν την ηλικία τους, όποια κι αν είναι αυτή, και να ακολουθούν το πάθος τους. Στη νέα διαφημιστική καμπάνια, οι τέσσερεις πρέσβειρες της Lancôme –η Kate Winslet, η Lily Collins, η Penelope Cruz και η Lupita Nyong’o– αφηγούνται την ιστορία «Love Your Age». Μέσα από τις εντυπωσιακές εικόνες του φακού των Mert Alas & Marcus Piggott, οι τέσσερις γυναίκες δεν συμβιβάζονται με τίποτα λιγότερο από το αισιόδοξο, απελευθερωτικό όραμα της ομορφιάς. Για αυτές τις αφοσιωμένες, καταξιωμένες γυναίκες, δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία: όσο μεγαλώνουν, τόσο πιο πολύ νοιώθουν τη νεανική ενέργεια να τις πλημμυρίζει. Κι αυτό σημαίνει ότι τίποτα δεν είναι αδύνατον. Η καλύτερη ηλικία της ζωής τους είναι τώρα. «Όσο ζουν, τόσο πιο νέες αισθάνονται».

DP visual

Η ΓΑΛΛΙΚΗ ΥΠΕΡΟΧΗ ΤΗΣ LANCÔME

Η LANCÔME, ΠΟΥ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 1935 ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΡΑΜΑΤΙΣΤΗ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟ ARMAND PETITJEAN, ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΕΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΛΑΙΣΘΗΣΙΑ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΕΝΣΑΡΚΩΣΕ ΑΜΕΣΩΣ ΤΙΣ ΔΥΟ ΣΤΑΘΕΡΕΣ ΜΙΑΣ ΜΟΝΤΕΡΝΑΣ ΜΑΡΚΑΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ: ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΝΑΜΕΣA ΣΤΟ ΑΡΩΜΑ, ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΛΥΨΗΣ ΜΙΑΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΙΑΣ.

Σήμερα, η μάρκα δραστηριοποιείται σε 130 χώρες, με 20.000 συμβούλους ομορφιάς σε αντίστοιχα σημεία πώλησης, οι οποίες μεταφέρουν αυτό το μήνυμα της γαλλικής υπεροχής, συνδυάζοντας υπερσύγχρονες υπηρεσίες με θρυλικά προϊόντα (Trésor, La vie est belle, L’Absolu Rouge, Rouge in Love, Advanced Génifique, Visionnaire, Teint Miracle κ.ά.). Η Lancôme επιβεβαιώνει ότι η ευτυχία είναι η πιο ελκυστική ομορφιά. Είναι ένα βαθύ, συγκλονιστικό συναίσθημα που ξυπνά όλες τις αισθήσεις. Ο στόχος της μάρκας είναι να δίνει σε κάθε γυναίκα τη δυνατότητα να “ανθίζει”, να αναδεικνύει την ομορφιά και τη θηλυκότητά της, σε όποια ηλικία κι αν βρίσκεται, όποιο κι αν είναι το χρώμα της επιδερμίδας της, προσφέροντάς της ό,τι καλύτερο έχει να επιδείξει η επιστήμη, σε συνδυασμό με σπουδαίες καινοτομίες που σηματοδοτούν την εποχή τους. Ως ένας γαλλικός οίκος καλλυντικών πολυτελείας που εκπροσωπείται από πρέσβειρες οι οποίες εμπνέονται και εμπνέουν αντίστοιχα (Julia Roberts, Kate Winslet, Penélope Cruz, Lupita Nyong’o, Lily Collins, Alma Jodorowsky και Daria Werbowy), η Lancôme αντικατοπτρίζει τη γυναίκα: είναι λαμπερή και σαγηνευτική. Μέρα με την ημέρα, η φιλοδοξία της είναι να φεύγει ικανοποιημένη κάθε γυναίκα που έρχεται στη Lancôme για να γίνει πιο όμορφη.

Comments