Άνοιξα το Alessandro Striplac και ήταν λες και άνοιξα ένα μαγικό κουτί με θησαυρούς.

Καταρχάς να σας εκμυστηρευτώ ότι δεν είμαι καθόλου fan της μόδας με τα ψεύτικα νύχια, τα τζελ και τα glitters, αν και τελευταία πιάνω τον εαυτό μου να δελεάζεται κάπως στην ιδέα ότι είναι καιρός να επισκεφτώ κάποια ειδικό επί του θέματος γιατί, πολύ απλά, μου αρέσουν τα κόκκινα γυαλιστερά νύχια. Pointy κιόλας! Το σχήμα κάπως το έχω, στο γυαλιστερό φινίρισμα και στο ξεφλούδισμα υστερώ. Αποφάσισα ότι θα λάβω μέτρα και την ειδικό επί του θέματος θα την υποδυόμουνα εγώ. Τα εργαλεία είχαν έρθει στην πόρτα του σπιτιού μου –από τον Άγιο Βασίλη εννοείται- εγώ έβαλα γιαπωνέζικη μουσική και ετοίμασα σκηνικό.

Βήμα ένα: Ξέβαψα τα νύχια μου, τα λίμαρα και τα καθάρισα με τα υγρά μαντηλάκια. Τα τελευταία έγιναν τα αγαπημένα μου. Αφήνουν μαλακή υφή στα νύχια και στην επιδερμίδα και μοσχοβολάνε. Το δικό μου είχε μυρωδιά ροδάκινο!!

Βήμα δύο: Εδώ κάνει την εμφάνιση του το Twin Coat. Μια στρώση είναι αρκετή και έπειτα στις λάμπες  LED για εξήντα δευτερόλεπτα.

Βήμα τρία: Διάλεξα το 27 Secret Red, το πιο δημοφιλές κόκκινο μανό του brand και πέρασα τα νύχια μου δύο στρώσεις και ξανά στις λάμπες για 60 δευτερόλεπτα. Τα νύχια μου είχαν την πολυπόθητη λάμψη σε ένα σέξι και σοφιστικέ χρώμα. Finally!

DSC_0121

Μέχρι και δέκα ημέρες τα νύχια μου είχαν λάμψη των πρώτων ημερών ενώ δεν χρειάστηκε να χρησιμοποιήσω ασετόν ή άλλα χημικά για να το αφαιρέσω. Απλά με το στυλό που διαθέτει το πακέτο, ξεφλούδισα το μανό ομοιόμορφα και παρατήρησα ότι τα νύχια μου παρέμειναν υγιή.

DSC_0128

Just to know: Το Alessandro Striplac Peel-Off UV/ LED Nail Polish περιέχει:

– Λίμα

– Υγρά μαντηλάκια

– Λάμπες LED

– Twin Coat

– Μανό

– Στυλό διόρθωσης

 

 

 

 

Chrysa

Comments