Ο εθισμός έχει νέο πρόσωπο: τη γυναίκα Black Opium. Ροκ και ακραία, με εκρήξεις αδρεναλίνης αλλά ταυτόχρονα ανέμελη και αγοροκόριτσο, ξέρει ποια είναι και τι θέλει. Είναι παρορμητική και βρίσκεται πάντα σε κίνηση. Νιώθει περισσότερο οικία στην πόλη, καθώς οι ρυθμοί της ταιριάζουν με τον αυθορμητισμό της. Αναζητά την περιπέτεια, αυτή είναι και η ιδέα της digital καμπάνιας που προσφέρει αποκλειστικό περιεχόμενο με τη μορφή teaser videos που έχουν γυριστεί στη Σαγκάη κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της τηλεοπτικής καμπάνιας του Black Opium από τον Daniel Wolfe.

Όταν ο Yves Saint Laurent λάνσαρε το OPIUM το 1977, είχε στο μυαλό του μια γυναίκα γοητευτική και με στυλ, η οποία άφηνε το σημάδι της παντού.

Σήμερα αναδύεται ένας νέος χαρακτήρας, η γυναίκα BLACK OPIUM. Θηλυκή και αισθησιακή, ακαταμάχητη, παρορμητική, rock αλλά ταυτόχρονα chic, μια γυναίκα απαλλαγμένη από κοινωνικές συμβάσεις που αναζητά την περιπέτεια και ζει τη ζωή της έντονα. Μόνο αυτή θα μπορούσε να φορά αυτό τον απαγορευμένο χυμό αδρεναλίνης που οδηγεί στον εθισμό.

Chrysa

Comments