Δύο mascara, δυο αδελφές, δύο αντικρουόμενες απόψεις. My mascara is better than yours- καλέ τι μας λες?

 

Όλα ξεκίνησαν όταν πήρα στα χέρια μου την Bourjois Volume Reveal Mascara και την Bourjois Volume Reveal Waterproof Mascara. Δοκιμάζοντας την πρώτη κατενθουσιάστηκα τόσο που δεν ήθελα να ακούσω κουβέντα για καμιά άλλη- including και το αδελφάκι της. Το ίδιο σύνδρομο έπαθε και η αδελφή μου ακα Δήμητρα Π με την δεύτερη. Και κάπως έτσι γεννήθηκε το debate της βδομάδας! Team Bourjois Volume Reveal Mascara ή Team Bourjois Volume Reveal Waterproof Mascara?

 

 

Rina’s Team: Bourjois Volume Reveal Mascara 

 

image2-2

Με το που την πήρα στα χέρια μου, I had a feeling. Ήρθε να τρυπώσει στο νεσεσέρ μου και να διώξει οποιαδήποτε άλλη αγαπημένη χρησιμοποιούσα τα τελευταία χρόνια. Δεν θύμωσα, αντιθέτως αποφάσισα να της δώσω μια ευκαιρία- αν αξίζει να αντικαταστήσει όλες τις υπόλοιπες σκέφτηκα, why not? Κάπως έτσι λοιπόν βρεθήκαμε οι δύο μας τετ-α-τετ Παρασκευή βράδυ. Foundation και πούδρα checked, concealer το ίδιο, σκιά και eyeliner on point, so it was time! Προτού την εφαρμόσω ελέγχω οτι οι βλεφαρίδες μου είναι καθαρές και στεγνές! Συνεχίζω ακάθεκτη- βλέμμα κάτω, βουρτσάκι σε οριζόντια θέση και ξεκινάω να εφαρμόζω απο την βάση με μια ελαφριά κίνηση τύπου ζικ-ζακ. Έχουμε και λέμε λοιπόν, η Bourjois Volume Reveal Mascara μεγαλώνει και ομορφαίνει όλες τις βλεφαρίδες είτε είναι μικρές είτε είναι μεγάλες. Χαρίζει έντονη, τέλεια καμπύλη, bye bye lash curler, και παράλληλα πετυχαίνει ασύγκριτο όγκο και πυκνότητα. Για πιο έντονο αποτέλεσμα δεν χρειάζονται πολλά πολλά, δύο-τρεις έξτρα στρώσεις είναι αρκετές. Αγαπώ το πόσο εύκολα και γρήγορα αφαιρείται από τα μάτια χωρίς να ερεθίζει την περιοχή και το super-practical καθρεφτάκι της, x3 φορές zoom παρακαλώ,  για εύκολη εφαρμογή και διόρθωση όλων των ατελειών.

Ανακεφαλαιώνοντας- θέλεις τεράστιες, γυριστές βλεφαρίδες?  Φυσικό αποτέλεσμα αλλά στο τσακίρ κέφι και έντονο? Εύκολο ντεμακιγιάζ χωρίς απώλειες? Εδώ είσαι- και εγώ μαζί! Bourjois Volume Reveal Mascara! Κχμ, κχμ, είπες κάτι Δήμητρα?

Demetra’s Team: Team Bourjois Volume Reveal Waterproof Mascara

 

image1-3

Πιστεύω πραγματικά στο σωστό timing. Πιστεύω επίσης ότι δεν βρέθηκε τυχαία η Bourjois Volume Reveal Waterproof Mascara, τη συγκεκριμένη στιγμή, στα δικά μου χέρια. Αδιάβροχη σε all-time classic μαύρο χρώμα, με ενσωματωμένο μεγεθυντικό καθρέφτη έτσι ώστε να μπορεί να εφαρμοστεί οποιαδήποτε στιγμή, οπουδήποτε και αν βρίσκεσαι. Αδιάβροχη που λέτε αυτή, δάκρυ κορόμηλο εγώ να θρηνώ το χαμένο μου έρωτα. Και όσο επιμένω, να επιμένει περισσότερο χωρίς να φεύγει ούτε για μια στιγμή από τα βλέφαρα μου. Η καλύτερη σύμμαχος. Και πείτε μου, τι άλλο θα μπορούσε να ζητήσει μια γυναίκα; Μια mascara που εξασφαλίζει το τέλειο αποτέλεσμα με βλεφαρίδες πυκνές και έντονες, αναδεικνύει ακόμη και τις πιο μικρές βλεφαρίδες, δεν φεύγει ποτέ παρά μόνο με τη χρήση ενός σωστού προϊόντος ντεμακιγιάζ για μάτια και δεν αφήνει πίσω της μαύρα υπολείμματα ή μουτζούρες. Δεν την αλλάζω με τίποτα! Και φυσικά δεν την δίνω πίσω στη Ρίνα. Γιατί όποιος και αν είναι ο λόγος που δακρύζουμε καμία φορά εμείς τα κορίτσια, δεν αφήνουμε ποτέ μα ποτέ τα μάτια μας να μας προδώσουν τόσο εύκολα. Σας έπεισα; Εγώ νομίζω πως ναι!

Rina

Comments