Θα ήθελα να ευχαριστήσω το Beauty Line καθώς και την ομάδα του Beauty Diaries που μου έδωσαν την ευκαιρία να δοκιμάσω το καινούργιο άρωμα Bvlgari Man in Black.

Ως άτομο έχω μια προτίμηση στις ισχυρές ανδρικές μυρωδιές με vintage επιρροές οι οποίες θυμίζουν τις παραδοσιακές κολόνιες που χρησιμοποιούσαν οι πατεράδες και οι παππούδες μας. Ομολογώ ότι με το που δοκίμασα τo Bvlgari Man in Black κάτι άλλαξε στον τρόπο που σκεφτόμουν για τα ανδρικά  αρώματα μέχρι τώρα. Αν και είναι ένα γλυκό άρωμα με λουλουδάτες νότες καταφέρνει να διατηρεί την δυνατή αρσενική μυρωδιά του με μια πολύ φρέσκια και σύγχρονη προσέγγιση  στις ανδρικές κολόνιες. Πικάντικο με ξυλώδεις νότες και γήινη αίσθηση!

Οι νότες του περιγράφουν τον σύγχρονο άνδρα, ο οποίος έχει εξουσία και δύναμη, παράλληλα όμως έχει και μια πιο ευαίσθητη πλευρά. Μια μυστηριώδης μυρωδιά που διαρκεί από το πρωί μέχρι το απόγευμα και δένει όμορφα με το δέρμα χωρίς να εξουδετερώνει το φυσικό άρωμα. Το ενδιαφέρον που παρατήρησα είναι οι μικρές αλλαγές στην ένταση του καθώς περνούν οι ώρες που γίνεται ακόμα πιο διακριτικό και μια ευχάριστη έκπληξη για κάθε πρόσωπο που πλησιάζει.

Το μπουκάλι σε μαύρο χρώμα και ισχυρό σχήμα αποτελεί από μόνο του ένα άψογο design. Το Bvlgari Man in Black είναι ένα τέλειο άρωμα για τον σύγχρονο, απαιτητικό άνδρα που νοιάζεται για το πώς μοιάζει και μυρίζει.

Μάριος Νεοφύτου, Creative Director HAIR\ETC magazine.

Marios2

marios3

 

Comments