Θυμάστε το Anais Anais Cacharel όταν πρωτολανσαρίστηκε το 1978 που μας κερνούσε με ένα μεθυστικό μίγμα από κρίνο, υάκινθο, κρίνο της κοιλάδας, άνθη πορτοκαλιάς, γιασεμί; Ετοιμαστείτε τώρα να υποδεχτείτε το Anais Anais Premier Delice.

anais-2

Οι νότες κορυφής της νέας έκδοσης είναι φωτεινές και κιτρώδεις. Φρέσκιες και αφρώδεις νότες περγαμόντου και πορτοκαλιού υποβοηθούνται από το λεμονώδες γάλβανο. Ο φλοιός πράσινου αχλαδιού συνεισφέρει στο χυμώδες αλλά όχι τόσο γλυκό άνοιγμα. Η καρδιά της σύνθεσης δεν διαφέρει πολύ από το πρωταρχικό άρωμα και αναδύει την μυρωδιά ενός ρομαντικού ανοιξιάτικου μπουκέτου ανθών γεμάτο από φρεσκάδα με την λουλουδάτη ένωση του υάκινθου και της παιώνιας. Tο απαλό γκουρμέ άρωμα  από κακάο διαχέεται στην βάση μαζί με τις πολύτιμες ξυλώδεις αποχρώσεις του κέδρου. Tο άρωμα φέρει την υπογραφή των αρωματοποιών του οίκου του Firmenich, Olivier Cresp και Dora Baghriche.

Η φιάλη του νέου αρώματος  Anais Anais Premier Delice είναι φτιαγμένη από γυαλί και η παράσταση στην ετικέτα και την εξωτερική χάρτινη συσκευασία μας θυμίζει ανεπαίσθητα το σχέδιο των προηγούμενων εκδόσεων του αρώματος. Tο χρώμα του αρώματος είναι απαλό ροζ.

Chrysa

Comments