Σας το ανακοίνωσα μέσα Ιουνίου- ο οίκος Louis Vuitton μας παρουσιάζει επιτέλους την πρώτη συλλογή αρωμάτων του ονόματι Les Parfums Louis Vuitton. Και τώρα τέλη Αυγούστου σας έχω περισσότερα νέα! Are you ready?

 

Αρχικά να σας πω οτι η συλλογή περιέχει επτά αρώματα, το κάθε ένα με την δική του χάρη. Turbulence, ντελικάτο με νότες από λευκά λουλούδια. Rose des Vents, γλυκά τριανταφυλένιο κατακλύζει την όσφρηση με νότες από τριαντάφυλλα, συμπεριλαμβανομένου και του rose de mai. Contre Moi, προκλητικά γλυκό χάρη στην βανίλια Ταϊτής. Dans La Peau, τολμηρό σε κερδίζει με τον εκρητικό συνδιασμό του αραβικού γιασεμιού και του musk. Mille Feux, ρομαντικά λουλουδένιο με νότες απο raspberry και όσμανθο. Matière Noir, σκοτεινό με άγγιγμα απο agarwood. Apogée, γοητευτικά ελαφρύ με νότα κορυφής τον κρίνο της κοιλάδας.

 

image-2

 

Τα μπουκαλάκια είναι εξ ολοκλήρου σχεδιασμένα απο τον Marc Newson, λιτά στρογγυλά, φτιαγμένα απο γυαλί με ένα απλό μαύρο καπάκι στην κορυφή. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε διαφορετικά μεγέθη και να τα κάνετε refill όποτε και όπου θέλετε σε ένα απο τα perfume συντριβάνια εντός των καταστημάτων του οίκου. Το καλύτερο όμως σας το άφησα για το τέλος! Κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας? Μα φυσικά η Léa Seydoux. Can it get any better than this?

 

gallery-1470934679-hbz-lea-louis-fragrance-03

 

 

Rina

Comments