Η γυναίκα Yves Saint Laurent παίζει με τις αποχρώσεις του μαύρου, χρυσού για να δώσει έμφαση στις πολύτιμες στιγμές της ζωής της. Είναι πεισματάρα και ισχυρογνώμων. Δοκιμάζει διάφορα στυλ σε όλες τις εκφάνσεις της. Τα μάτια της σαρώνουν μια άπειρη ποικιλία επιλογών. Ο Yves Saint Laurent απευθύνεται σε αυτήν τη γυναίκα που θα ξεσηκώσει τις ματιές μέσα από την νέα συλλογή του χρώματος με τις νέες παλέτες σκιών Couture Palettes. Μια νέα συναρπαστική συλλογή που περιλαμβάνει 10 συμπυκνωμένες 5απλες παλέτες σκιών, έτοιμες να φορεθούν σε απίστευτα συγκλονιστικά χρώματα, η κάθε μια με ξεχωριστούς συνδυασμούς χρωμάτων.

Couture palettes visual

Οι σκιές Couture Palette συνδυάζουν 5 συναρπαστικές αποχρώσεις για τα μάτια, και έρχονται σε μια υπέροχη χρυσή παλέτα, με σφραγισμένο το λογότυπο Cassandre του YSL σε χρυσό χρώμα, ένα λογότυπο κατατεθέν το όποιο αποκαλύπτει τις τολμηρές μαύρες γραμμές Couture, τέλειες, με γραφικά χαρακτηριστικά σχεδιασμού και υψηλής αντοχής σε ενώσεις και χρώματα – όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στα θρυλικά “Mondrian” φορέματα που δημιουργήθηκαν από τον Mr.Saint Laurent.

Το μυστικό
Χάρη στη κρεμώδη σύνθεση που περιέχει έλαια, δημιουργήθηκε μια εξαιρετικά άνετη υφή του γλιστράει στα βλέφαρα σαν ένα διάφανο πέπλο. Μια φόρμουλα υψηλής ακριβείας με 12 ώρες διάρκειας, εξασφαλίζει τέλειο φινίρισμα στα μάτια που δεν μουτζουρώνει ή τρέχει. Το χρώμα είναι καθαρό, απόλυτα ομοιόμορφο και διαρκεί όλη την ημέρα χωρίς ρετούς.

Τις συναρπαστικές 5απλες σκιές Couture Palettes θα τις βρείτε σε 10 διαφορετικούς συνδυασμούς χρωμάτων.

 

Chrysa

Comments