Beauty Diaries by Beauty Line

Τον Ιανουάριο του 2017 μια νέα σελίδα γράφτηκε στην ιστορία της Dior Prestige. Το Rose de Granville, το εμβληματικό συστατικό της σειράς, αποκαλύπτει μια νέα δύναμη στην καρδιά του δέρματος. Εξαιρετικές δυνάμεις έχουν ενσταλαχτεί στη νέα La Crème Texture Riche, της οποίας η σύνθεση σχεδιάστηκε ειδικά για να προστατεύει το δέρμα από τις βλαβερές συνέπειες του κρύου.

Σήμερα, το επιστημονικό τμήμα του Dior μετρά την αναγεννητική δύναμη του Rose de Granville, απευθείας στην καρδιά του δέρματος, στα βαθύτατα στρώματα του δέρματος. Ένα μοναδικό “πρωτόκολλο’’ σήμανσης των κυττάρων, καθιστά δυνατό να προσδιοριστεί ο αριθμός τους με την ανάλυση της εικόνας μέσα από το μικροσκόπιο. Κάθε μέρα, εκατομμύρια κυττάρων με εξαιρετική ζωτικότητα αποκαλύπτονται. Πιο απαλό, λείο και σφριγηλό, το δέρμα δείχνει τέλειο, σαν ένα ροδοπέταλο.

1. Ένα νέο πεδίο εξειδίκευσης: το κρύο

Το επιστημονικό τμήμα του Dior προσδιορίζει τις αντιδράσεις του δέρματος στις βλαβερές συνέπειες του κρύου.

• Γίνεται πιο θαμπό

Για να κρατήσει το σώμα τη σωστή θερμοκρασία, τα αιμοφόρα αγγεία συστέλλονται. Αλλά αυτή η ζωτική προσαρμογή είναι κακή για το δέρμα, το οποίο έτσι στερείται οξυγόνου και θρεπτικών ουσιών. Ο μεταβολισμός του επιβραδύνεται κι έτσι γίνεται θαμπό, σαν άψυχο.

• Χάνει την ελαστικότητά του

Σε χαμηλές θερμοκρασίες, η επιφάνεια της επιδερμίδας και η υδρολιπιδική μεμβράνη γίνονται πιο εύθραυστες, χάνουν τη φυσική τους ικανότητα να ‘’σφραγίζουν’’ και να προστατεύουν το δέρμα. Η επιδερμίδα δεν μπορεί να διατηρήσει την υγρασία της, το δέρμα στεγνώνει και η ελαστικότητά του μειώνεται.

• Γίνεται τραχύ

Καθώς ο κυτταρικός μεταβολισμός επιβραδύνεται, τα νεκρά κύτταρα δεν εξαλείφονται αποτελεσματικά και συσσωρεύονται στην επιφάνεια του δέρματος, του οποίου η υφή γίνεται ανώμαλη και σκληρή.

• Γερνάει γρηγορότερα

Το κρύο ενισχύει τις χρόνιες φλεγμονές, που σήμερα αναγνωρίζονται ως μία από τις κύριες αιτίες της γήρανσης του δέρματος. Χωρίς ενεργή προστασία από το κρύο, κάθε μέρα το δέρμα γερνάει  πιο γρήγορα.

Αυτή η κατάσταση επιδεινώνεται από τις διάφορες διαταραχές, που οφείλονται στη θερμοκρασία. Το δέρμα είναι το μόνο όργανο που έρχεται σε επαφή με το εξωτερικό περιβάλλον. Ως ‘ενδιάμεσος’ μεταξύ του υπόλοιπου σώματος και του περιβάλλοντος χρησιμεύει αναπόφευκτα ως ενεργή προστασία. Το χειμώνα, η αδιάκοπη μετακίνηση μεταξύ δωματίων που έχουν υπερθερμανθεί και του κρύου στους εξωτερικούς χώρους, προκαλεί πραγματικό θερμικό σοκ που στρεσάρει το δέρμα. Οι πρωτεΐνες που απελευθερώνονται μετά το σοκ που προκαλούν οι χαμηλές θερμοκρασίες είναι σημάδια αυτής της επίθεσης.

Υπό το φως αυτής της ανακάλυψης, το επιστημονικό τμήμα του Dior έχει αναπτύξει πλήρως τη μοναδική περιποίηση της επιδερμίδας που μονώνει το δέρμα από το κρύο και το θερμικό σοκ.

2. Skin Over Coat TM. Το επιστημονικό τμήμα του Dior ανακαλύπτει και πάλι την προστασία κατά του κρύου.

Οι Master Formulators του Dior, έχουν σχεδιάσει μια νέα μορφή καλλυντικής μόνωσης. Η τεχνολογία Skin OvercoatTM δημιουργήθηκε για να προσφέρει απαράμιλλη διπλή προστασία και στην επιφάνεια του δέρματος αλλά και στα πιο βαθιά στρώματα.

Φυσική μόνωση, στην επιφάνεια

H πιο γνωστή μόνωση κατά του κρύου, εκτός του κενού, δεν είναι άλλη από τον αέρα. Είναι απλή φυσική: Η θερμική αγωγιμότητα είναι πολύ κακή. Στο επίκεντρο της φόρμουλας της La Crème Riche, μια μεγάλη ποσότητα  κοίλων σφαιρών από πυρίτιο αναστέλλει τις ανταλλαγές θερμότητας για να δημιουργήσει ένα πραγματικό «καλλυντικό παλτό». Κάτω από αυτό το γεμάτο αέρα πάπλωμα, το δέρμα μένει στη σωστή θερμοκρασία. Βαθιά μέσα στο δέρμα, μια βιολογική προστασία για την εξουδετέρωση του 80% των επιβλαβών επιδράσεων του κρύου στην καρδιά των κυττάρων.

Για να προστατευτούν τα κύτταρα στην καρδιά του δέρματος από την έκθεση στο κρύο, ένα ενεργό συστατικό, ‘’αντιψυκτικό’’ φυσικής προέλευσης ενσταλάζεται στη φόρμουλα της Dior Prestige La Crème Riche.

Ένας γνήσιος θερμικός ρυθμιστής, που έχει δείξει τρομακτικές δυνάμεις στην κυτταρική προστασία όταν το δέρμα υποβάλλεται σε θερμική καταπόνηση.

• Το 80% της κυτταρικής ζωτικότητας προστατεύεται. Ακόμη και σε κατάσταση θερμικού σοκ, τα κύτταρα διατηρούν άριστα το επίπεδο λειτουργίας τους (in vitro test σε κερατινοκύταρα, που εκτέθηκαν σε θερμοκρασία 39°F, περίπου 4° κελσίου).

• Οι Πρωτεΐνες που παράγονται από το σοκ του κρύου (Cold Shock Proteins) και οι οποίες είναι δείκτες της θερμικής επιθετικότητας, δεν ενεργοποιούνται (test σε καλλιέργειες κυττάρων).

3. Μια εμβληματική κρέμα, τρεις αισθητικές απολαύσεις

Η νέα πλούσια υφή της ενισχύει την υπάρχουσα σειρά με τη μοναδική της υπογραφή, συνδυάζοντας την καινοτομία και την υπέρ-αισθησιακή απόλαυση.

Νέα – La Crème Texture Riche

Η Dior Prestige έχει αυξήσει την πρόκληση της επανεφεύρεσης της άνεσης, με μια πληθωρική, πλούσια υφή. Χάρη στην υψηλή διεισδυτική δράση των 100% φυσικών συστατικών της, (βούτυρο μάνγκο, κεριά και έλαια), η υπέρ-πλούσια  καταπραϋντική υφή της ενοποιείται αμέσως με το δέρμα κάτω από τα δάχτυλά σας για να το «χορτάσει» και να το αγκαλιάσει με απόλυτη άνεση. Αυτή η εκπληκτική υφή συνδυάζει με δεξιοτεχνία την ακραία πλούσια σύσταση με ένα μη λιπαρό και μεταξένιο αποτέλεσμα.

Οι γυναίκες λατρεύουν τις εξαίσια αισθητήριες ιδιότητές της.

Η La Crème προσφέρει διαρκή άνεση: 98%
Η υφή είναι κρεμώδης: 95%
Η υφή διεισδύει εύκολα στο δέρμα: 98%
Τεστ χρήσης σε 60 γυναίκες

La Crème Texture Essentielle

Απαλή και κρεμώδης,η La Crème Texture Essentielle σας κάνει να αισθάνεστε μια απολαυστική γλυκύτητα μόλις την απλώνετε στο δέρμα. Απίστευτα εκλεπτυσμένη, η κρεμώδης υφή της γλιστράει από τα δάχτυλά σας σε όλη την επιδερμίδα, προκαλώντας σας να παρατείνετε κάθε κίνηση. Τυλιγμένο σε ένα κουκούλι απαλότητας, το δέρμα ανακτά την πλούσια άνεση του.

La Crème Texture Légère

Ανάλαφρη και αφρώδης, η Texture Légère αγκαλιάζει το δέρμα με μια απίστευτη αίσθηση φρεσκάδας. Καλύπτει την επιφάνεια του δέρματος με ένα σχεδόν ανεπαίσθητο προστατευτικό πέπλο, επιτρέποντας στο δέρμα να αναπνέει, όταν το κλίμα είναι ζεστό και υγρό.

Comments