Οι μεγάλες, πυκνές και γυριστές βλεφαρίδες βρίσκονται στο νούμερο ένα του beauty wishlist μου αυτό τον χειμώνα. Δικαιολογημένα, αν σκεφτείτε ότι μεγαλώνουν και ομορφαίνουν τα μάτια, τονίζουν την θηλυκότητα και δημιουργούν έντονο βλέμμα γεμάτο ενέργεια. Όχι, μην βιάζεστε. Δεν θα σας προτείνω την καλύτερη μάσκαρα γιατί απλούστατα μόνη της δεν αρκεί για να πετύχετε το πιο εντυπωσιακό look στις βλεφαρίδες σας. Κάτι λείπει και αυτό δεν είναι άλλο από το Dior Diorshow Maximizer Lash Plumping Serum.

Το Diorshow Maximizer Lash Plumping Serum είναι ένας θεραπευτικός ορός ο οποίος ενισχύει την ανάπτυξη των βλεφαρίδων, τους χαρίζει την απαραίτητη δύναμη και ενθαρρύνει την ζωτικότητά τους. Χρησιμοποιείται πάντα μετά το ψαλίδι γυρίσματος των βλεφαρίδων και πριν από την εφαρμογή της μάσκαρας. Αφήνει μια απαλή αίσθηση ενυδάτωσης χωρίς να βαραίνει το βλέμμα. Και αν όλα αυτά δεν είναι αρκετά για να σας πείσουν, να σας πω ότι μπορεί επίσης να απλωθεί ως ενυδατική θεραπεία για τις βλεφαρίδες τη νύχτα.

Ως φανατική χρήστρια του serum επιβεβαιώνω ότι ενισχύει το φυσικό μήκος και τον όγκο των βλεφαρίδων, ενώ τις διατηρεί υγιείς και δυνατές. Δηλώνω λοιπόν ότι ήρθε για να μείνει και να κάνει το νεσεσέρ μου με το λευκό-ασημί μπουκαλάκι του πιο όμορφο! Diorshow Maximizer Lash Plumping Serum you had me from hello!

Rina

Comments