Beauty Diaries by Beauty Line - Dolce & Gabbana Dolce Rosa Excelsa

ΤΟ DOLCE ROSA EXCELSA ΑΝΘΙΖΕΙ ΣΤΟΝ ΚΗΠΟ DOLCE

Ένα μαγευτικό νέο άρωμα εντάσσεται στον λουλουδάτο Κήπο Dolce: το Dolce Rosa Excelsa. Ακολουθώντας τη λουλουδάτη παράδοση που εισήγαγε το Dolce, συλλαμβάνει την τόλμη και το αγνό πνεύμα του πολύπλευρου άνθους Τριανταφυλλιάς, με την αίσθηση των φρέσκων ροδοπέταλων όταν ανθίζουν. Το πιο γοητευτικό όλων των λουλουδιών, το Τριαντάφυλλο είναι ένα αρχαίο σύμβολο της αγάπης, της ομορφιάς και του ρομαντισμού. Έχει μία εύθραυστη αλλά ισχυρή παρουσία, που συνδυάζει την αθωότητα με τον αισθησιασμό. Ξεχωριστό, διαχρονικό και μοναδικό, το Τριαντάφυλλο αποτελεί ένα επαναλαμβανόμενο μοτίβο που κυριαρχεί σε όλες τις επιδείξεις μόδας του οίκου Dolce&Gabbana και αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για τη δημιουργία του νέου αρώματος, Dolce Rosa Excelsa.

ΤΟ ΑΡΩΜΑ
Συμπληρώνοντας τη μοναδική Λευκή Αμαρυλλίδα που αποτελεί την αρωματική υπογραφή του Dolce, Dolce Rosa Excelsa παρουσιάζει μία νέα και ξεχωριστή καρδιά από Τριαντάφυλλο. Αυτό το Floral, φρέσκο λουλουδάτο άρωμα ανοίγει με μία λαμπερά χρωματιστή έκρηξη γλυκιάς ευωδιάς, από φύλλα Νερόλι και άνθη Παπάγιας. Αυτές οι νότες διαχέονται σε ένα μπουκέτο λουλουδιών από Λευκά Νούφαρα και Λευκούς Νάρκισσους. Η πολύτιμη καρδιά του Dolce Rosa Excelsa σαγηνεύει με δύο λεπτές και εκλεπτυσμένες νότες Τριαντάφυλλου. Χρησιμοποιημένο για πρώτη φορά στην αρωματοποιία, το Τριαντάφυλλο African Dog κάνει την πρεμιέρα του σε αυτή την εξαιρετική αρωματική δημιουργία. Με την αγνότητα και την απαλότητά του, το Τριαντάφυλλο African Dog προσθέτει μία γοητευτική πολυτέλεια στη δροσερή υπογραφή των πετάλων του Dolce. Αυτή η σπάνια νότα συνδυάζεται με τη θηλυκότητα του Αποστάγματος Τριαντάφυλλου Τουρκίας, το οποίο είναι ένα πολύ ακριβό συστατικό στην αρωματοποιία, λόγω της οσφρητικής του έντασης. Με το βαθύ ροζ άνθος του, το Τριαντάφυλλο Τουρκίας αποκαλύπτει έναν αισθησιακό και κομψό χαρακτήρα όταν συνδυάζεται για πρώτη φορά με το Τριαντάφυλλο African Dog. Αυτή η λουλουδάτη καρδιά εξισορροπείται με τις θερμές νότες Musk. Ο συνδυασμός του συμπλέγματος από νότες Cashmeran και Σανδαλόξυλου αφήνει ένα αισθησιακό τελείωμα απαλών ξύλων, γήινων τόνων και πικάντικων μπαχαρικών στη βάση του αρώματος.

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ AFRICAN DOG
Το Dolce Rosa Excelsa συμβολίζει το ντεμπούτο του Τριαντάφυλλου African Dog στην αρωματοποιία και αποτελεί την πιο πρόσφατη οσφρητική ανακάλυψη της Dolce&Gabbana Fragrances. Το Τριαντάφυλλο African Dog ευδοκιμεί στην πλούσια και εύφορη κοιλάδα της Νοτίου Αφρικής και προέρχεται από ένα μαγευτικό παράκτιο δέντρο. Όταν ανθοφορεί την Άνοιξη, τα λαμπερά λευκά του πέταλα και οι κίτρινοι ανθήρες προσελκύουν πανέμορφες κατακόκκινες πεταλούδες. Σε συνδυασμό με το πλούσιο Απόσταγμα του Τριαντάφυλλου Τουρκίας ολοκληρώνει μία τολμηρή, αλλά νέα και πολύ μοντέρνα Τριανταφυλλένια υπογραφή.

Η λαμπερή αγνότητα και απαλότητα του Τριαντάφυλλου African Dog συλλαμβάνεται μέσω της Τεχνολογίας Headspace, μίας επαναστατικής διαδικασίας αξιοποίησης της ουσίας ενός λουλουδιού, χωρίς αυτό να συνθλίβεται. Συλλαμβάνοντας το άρωμα του λουλουδιού στην πλήρη ανθοφορία του, το άρωμα μπορεί να αναπαραχθεί με ακρίβεια χωρίς την ανάγκη να κοπούν και να αλεσθούν τα πέταλά του, ώστε να αποσταχθούν τα αιθέρια έλαια.

Η ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΚΑΜΠΑΝΙΑ
Σε μία νέα διαφημιστική καμπάνια που γυρίστηκε από τον Domenico Dolce και σκηνοθετήθηκε από τον Stefano Gabbana, τα λευκά άνθη από τον Κήπο Dolce εμπλουτίζονται και αναμειγνύονται με κόκκινα τριαντάφυλλα, δημιουργώντας το τέλειο σκηνικό για την καμπάνια του νέου Dolce Rosa Excelsa, στην οποία για ακόμη μια φορά πρωταγωνιστεί η Kate King.

Η ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ
Το μπουκάλι του Dolce Rosa Excelsa θυμίζει το μοναδικό σχήμα των αρωμάτων Dolce και Dolce Floral Drops: παχύ γυαλί, καμπυλωτές γραμμές και συμπαγής βάση, το καπάκι είναι σμιλεμένο στο σχήμα ενός λουλουδιού με έντονα κόκκινα βυσσινί πέταλα. Το απαλό ροζ ελιξίριο του αρώματος παρουσιάζεται σε παγωμένο γυαλί, και ολοκληρώνεται με τη θηλυκή υπογραφή του Dolce για να εκφράσει την εκλεπτυσμένη κομψότητα αυτού του νέου σύνθετου αρώματος.
Beauty Diaries by Beauty Line - Dolce & Gabbana Dolce Rosa Excelsa
Η ΣΥΛΛΟΓΗ
Dolce&Gabbana Dolce Rosa Excelsa σε όλα τα καταστήματα Beauty Line.
Eau de Parfum 30 ml  €69.50
Eau de Parfum 50 ml €92.50
Eau de Parfum 75 ml €121.00


Comments