Beauty Diaries by Beauty Line

«ΕΠΕΛΕΞΑ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΜΑΙ», GABRIELLE CHANEL

Ποια ήταν: Μην επιτρέψετε το μικροσκοπικό της παρουσιαστικό να σας ξεγελάσει. Η Gabrielle ήταν μια ελεύθερη γυναίκα πάνω από όλα, με μια ακούραστη δίψα για την ανεξαρτησία που οι γυναίκες της εποχής της δεν μπορούσαν να απαιτήσουν. Μια γυναίκα ερωτευμένη, παθιασμένη, αδέσμευτη, που παρέμεινε προκλητική μπροστά στα εμπόδια που εμφανίστηκαν μπροστά της για να διακόψουν την πορεία της προς το μέλλον που εκείνη είχε επιλέξει για τον εαυτό της. Ήταν αυτή η αποφασιστικότητα της να αλλάξει η πορεία της τύχης που την έκανε τόσο σκληρή και θαρραλέα γυναίκα; Ήταν η μοναχική παιδική της ηλικία ως ορφανή, που διαμόρφωσε αυτόν τον εξαιρετικό χαρακτήρα της και της επέτρεψε να επιλέξει το πεπρωμένο της και να καθορίσει τη ζωή της;

Το 1921, το επαναστατικό πνεύμα της Coco και η τολμηρή φύση της Gabrielle συγκεντρώθηκαν στο πρώτο άρωμα που είχε την υπογραφή της: Το CHANEL N° 5. Με την πάροδο του χρόνου, κάθε άρωμα CHANEL «αποκαλύπτει» ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία και τον χαρακτήρα της Gabrielle, απεικονίζοντας μια αγάπη, μια φιλία, έναν τόπο, μια μνήμη ή ένα ταξίδι που σημάδεψε την απίστευτη ζωή της. Το απόλυτο κομμάτι της γυναικείας κομψότητας, το νέο άρωμα CHANEL μεταφέρει την πλήρη προσωπικότητα της Gabrielle, τις δημόσιες και ιδιωτικές της πτυχές, το ατάραχο ταμπεραμέντο και την αγάπη της ψυχής της.

Μετά από αρκετά χρόνια, φέτος, το 2017, η Gabrielle γίνεται άρωμα, μια ωδή στη γυναίκα του οίκου CHANEL, στην δημιουργό του και μέσω αυτής αφιερώνεται σε όλες τις γυναίκες, όλων των ηλικιών, σε όλο τον κόσμο. Μια συμπεριφορά, ένας τρόπος περπατήματος, ένα στυλ, μια αξιοσημείωτη ταυτότητα, ένας ξεχωριστός χαρακτήρας, πάθος, επιθυμία, επανάσταση.

To άρωμα Gabrielle Chanel είναι εκείνη, είναι εμείς, είναι μεγαλοπρεπές, θαρραλέο, επιβλητικό, είναι παθιασμένα θηλυκό.

Σήμερα, ο οίκος Chanel γράφει μια νέα σελίδα της ιστορίας του. Ένα νέο όνομα. Ένα νέο μπουκάλι. Ένα νέο άρωμα. Μια νέα πραγματιλή έκφραση και έμπνευση.

ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ ΑΠΟΓΥΜΝΩΜΕΝΟ

Πετάει μέσα κοινωνικές συμβάσεις, το GABRIELLE CHANEL είναι ένα άρωμα για μια γυναίκα που επιλέγει το δικό της μονοπάτι. Το GABRIELLE CHANEL δεν είναι ένα άρωμα που φωνάζει. Είναι μια επαναστατική καρδιά που κτυπά σε κάθε γυναίκα για να αποκαλύψει μια μοναδική ταυτότητα. Αναδεικνύει τη φυσική αύρα και δεν επηρεάζεται από οποιαδήποτε εξωτερική βούληση.

Το άρωμα GABRIELLE CHANEL προσκαλεί όλες τις γυναίκες να έχουν πίστη στο ποιές είναι και ότι είναι ικανές να επιτύχουν για να βρουν τη δική τους φωνή. Για αυτή την αυτοεκτίμηση και την εμπιστοσύνη είναι ακριβώς όπου η ακλόνητη δύναμή τους ριζώνει, μια αποφασιστική φιλοδοξία να επιτύχουν τον εαυτό τους.

ΜΑΘΗΜΑ ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑΣ

Ένα εξαιρετικό μπουκάλι για ένα εξαιρετικό άρωμα. Αυτό το επαναστατικό άρωμα απαιτούσε ένα μπουκάλι σαν κανένα άλλο, την πραγματική ουσία ενός μπουκαλιού CHANEL. Όπως μια άχρωμη αλήθεια, το μπουκάλι του Gabrielle δεν ήταν ποτέ τόσο λεπτό, επιτρέποντας στο άρωμα να ακτινοβολεί απόλυτα.

«Η ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΡΑΤΗ», GABRIELLE CHANEL

Αφηρημένο, λουλουδάτο με χαρακτήρα «ηλιακό», φωτεινό και αέρινο, όπως ακριβώς η Gabrielle Chanel. Τη σύνθεση του αρώματος Gabrielle Chanel υπογράφει ο αρωματοποιός Olivier Polge, ο οποίος σε συνεργασία με το Fragrance Creation and Development Laboratory του οίκου, βασίστηκε στα μέχρι τώρα συστατικά των αρωμάτων του οίκου και το συνδυασμό ενός μπουκέτου τεσσάρων λευκών λουλουδιών: ανθοί πορτοκαλιάς, γιασεμί, ylang-ylang και tuberose από τον κήπο της Grasse. Κάθε του νότα επάνω στο γυναικείο σώμα, χτυπά δυνατά για να αποκαλύψει μια καινούρια ταυτότητα. Το άρωμα Gabrielle Chanel καλεί τις γυναίκες να πιστέψουν στον εαυτό τους, στις δυνατότητες τους και σε όλα όσα μπορούν να πετύχουν.

 

Comments