Γυναίκα. Πολλοί την λάτρεψαν, την τίμησαν, την ύμνησαν. Έγραψαν για αυτήν, εμπνεύστηκαν για χάρη της και την αγάπησαν παράφορα. Ανάμεσα σε αυτούς και ο Giorgio Armani. Με το Sì Women’s Circle, δίνει φωνή στις γυναίκες του σήμερα, στα όνειρα τους, τα θέλω τους, στα πάθη τους. Μα κυρίως τις ανεβάζει στην πρώτη θέση του βάθρου και τους χαρίζει την ευκαιρία να μιλήσουν για τις επιλογές τους, τα εμπόδια και τις δυσκολίες που συναντούν, τα διλήμματα και προκλήσεις, την εσωτερική τους δύναμη και την αστείρευτη αγάπη τους για την ζωή.

 

Sì Women’s Circle: Cate Blanchett

Λατρεμένη ηθοποιός, μητέρα, νικήτρια δύο βραβείων Όσκαρ, και υποψήφια για ακόμα ένα φέτος.

 

 

Sì Women’s Circle: Helena Rizzo

Ακολούθησε το πάθος της στην μαγειρική, και κόντρα σε όσους ήθελαν να την δουν αρχιτέκτονα, άνοιξε το δικό της εστιατόριο. Ψηφίστηκε η καλύτερη chef της χρονιάς για το 2014.

 

Sì Women’s Circle: Kee-Youn Kim

Τόλμησε να κυνηγήσει το όνειρο της- άφησε την μάχιμη δικηγορία και ανεβηκε στην σκηνή κέρδιζοντας τις εντυπώσεις σαν κωμικός.

 

Sì Women’s Circle: Yuja Wang

Καταξιωμένη πιανίστας πλέον, η Yuja πήγε κόντρα στις προβλέψεις των δασκάλων της οτι δεν θα μπορούσε να παίξει πιάνο λόγω των λεπτεπίλεπτων δαχτύλων της.

 

Γυναίκα. Δεν υπάρχουν πια όρια, “φοβάμαι” και δεν μπορώ. Δεν υπάρχει πια ακατόρθωτο, αδύνατο, απραγματοποίητο. Η δίψα για ζωή, ισότητα, αγάπη, ομορφιά και όνειρα ξεπερνά τα εμπόδια, γκρεμίζει δυσκολίες και ομορφαίνει τον κόσμο.

Χρόνια πολλά στις γυναίκες όλου του κόσμου!

Rina

Comments