Η  Yves Saint Laurent Beauté παρουσιάζει το Black Opium Eau de Toilette. Τελείως διαφορετικό από το Black Opium Eau de Parfum, χαράσσει τη δική του διαδρομή και δημιουργεί το δικό του αισθησιακό εθισμό. Μυστηριώδες αλλά αισθησιακό. Ζωηρό, αλλά με μια νέα θηλυκότητα, το νέο άρωμα παίζει ανάμεσα στη σκοτάδι και στο φως.

Στις νότες κορυφής του συναντάμε μια συμφωνία από φραγκοστάφυλλο. Μια ζουμερή συμφωνία από νότες αχλαδιού, που χαρίζουν στο άρωμα γλυκιά γεύση. Οι πικρές, πράσινες και λευκές νότες της φλούδας μανταρινιού αναμειγνύονται με νότες εσπεριδοειδών και στέλνουν ένα τολμηρό μήνυμα. Αυτό είναι ξεκάθαρα διαφορετικό και άμεσα προκλητικό.

Οι λουλουδάτες νότες καρδιάς, αφυπνίζουν τις αισθήσεις μαζί με μια μεθυστική δίνη αρωματικού τσαγιού από γιασεμί που αναμειγνύεται με άνθη πορτοκαλιάς. Απόλυτα αναζωογονητικό, χαρίζει μια αισθησιακή λευκή floral καρδιά στο άρωμα.

Και μετά η αποκάλυψη. Το σοκ που προκαλεί η πρώτη εισπνοή. Η έξαρση που προκαλεί η εθιστική υπογραφή του Black Opium. Οι έντονες, γευστικές νότες κόκκων καφέ και οι πλούσιες νότες white musk ενισχύονται από νότες λευκών ξύλων. Η ένταση ανάμεσα στο σκοτάδι και στο φως, τώρα είναι μοναδική. Μια φωτεινή floral καρδιά και γλυκός καφές που ξυπνά όχι μόνο τις αισθήσεις αλλά και την ίδια τη ζωή.

Beauty Diaries by Beauty Line - YSL Black Opium Eau de Toilette Bottle

Το μπουκάλι του είναι μοντέρνο και ταυτόχρονα κλασικό. Ένα τετραγωνισμένο μπουκάλι με στρογγυλεμένες γωνίες και έναν κύκλο στο κέντρο του. Ένα αφιέρωμα στο θρυλικό μπουκάλι του OPIUM. Το αστικό, ανατρεπτικό μαύρο φινίρισμα του Black Opium συνεχίζει να υπάρχει, αλλά με μια νέα φωτεινή ακτινοβολία αυτή τη φορά. Τολμηρά θηλυκό, το ροζ-χρυσό glitter ενισχύεται.

Μέσα στον κύκλο, λάμπει ένας φωτεινός φάρος. Σας προσελκύει, σας προσκαλεί να δοκιμάσετε, σας προκαλεί να αντισταθείτε, τόσο γοητευτικό και ταυτόχρονα τόσο πολυτελές.

Η σπινθηροβόλα και αισθησιακή ένταση μεταξύ σκιάς και φωτός έχει ολοκληρωθεί. Θρυλικό ή όχι το μπουκάλι του Black Opium Eau de Toilette είναι ένα διαρκές σύμβολο του τι συμβαίνει όταν το σκοτάδι επιτάσσεται στην υπόσχεση της αγάπης. ‘Ενας κρυμμένος θησαυρός που περιμένει να τον ανακαλύψουν, να τον κρατήσουν και να μην τον αφήσουν ποτέ.


Comments