Εσείς και το δέρμα σας αξίζετε την  καλύτερη φροντίδα αντι-γήρανσης.

Για τη JUVENA, η νεανική λάμψη έχει να κάνει με τη συμπεριφορά, τη στάση μας και γενικά ό, τι χαρακτηρίζει μια γυναίκα – οι σκέψεις της, το βήμα της, τη λάμψη στα μάτια της και τη λάμψη του δέρματος της. Από το 1954, η JUVENA θεωρείται  πρωτοπόρος στην έρευνα του δέρματος και ειδική στα καλλυντικά αντι-γήρανσης.

Το πρωτοποριακό πνεύμα της μάρκας, σε συνδυασμό με την ελβετική ακρίβεια και τον επαγγελματισμό της, έχει δημιουργήσει ανώτερες τεχνολογίες και σημαντικές καινοτομίες αντι-γήρανσης.

Το ίδιο το όνομα αυτής της καθιερωμένης μάρκας αντανακλά την αφοσίωση της σε αυτόν τον αγώνα: «JUVENA» προέρχεται από τη λατινική λέξη “Juvenalis», που σημαίνει «νεανικότητα» και είναι ένα όραμα αλλά και μια υπόσχεση της μάρκας σε όλους της τους πελάτες.

Στη JUVENA οι επιστήμονες εργάζονται πέραν των 60 χρόνων με σκοπό να βρουν τις κατάλληλες τεχνολογίες για την διατήρηση της νεανικότητας της επιδερμίδας. Τα αποτελέσματα είναι εκθαμβωτικά!

Πιστή στο όραμα της η JUVENA έχει προχωρήσει σε μια νέα σειρά, την Phyto  De-Tox.

Η νέα σειρά  Phyto De-Tox συνδυάζει διάφορα φυτικά εκχυλίσματα για τόνωση  και κυτταρική αποτοξίνωση. Είναι η ιδανική σειρά ακόμη και για τα πιο ιδιαίτερα απαιτητικά δέρματα.

Η καθημερινή  ρουτίνα, οι  περιβαλλοντικές επιπτώσεις και το στρες από εξωτερικούς παράγοντες αλλά και το καθημερινό άγχος μπορεί να καταπονήσει τις λειτουργίες του δέρματος μας. Τα κύτταρα δεν εργάζονται σωστά και οι φυσικοί μηχανισμοί του δέρματος δυσλειτουργούν με αποτέλεσμα το δέρμα να εμφανίζεται θαμπό, άτονο, ωχρό και χωρίς ζωντάνια.

Ένα τέτοιο δέρμα χρειάζεται υποστήριξη, προκειμένου να αντισταθμίσει την απώλεια της ζωτικότητας και την πρόωρη γήρανση. Χρειάζεται δηλαδή De-Tox. Ο συνδυασμός της JUVENA η μοναδική τεχνολογία SkinNova SC με ένα εξαιρετικά ενεργό συνδυασμό De-Tox φυτό  ενδυναμώνει και ενισχύει  τις  φυσικές λειτουργιές του δέρματος. Εφαρμόστε πρωί και βράδυ σε καθαρό δέρμα, και συνεχίστε με τη συνήθη φροντίδα του προσώπου.

Η σειρά Phyto De-Tox περιέχει τριπλή αντιγηραντική δράση, προάγει το σχηματισμό του υαλουρονικού το οποίο ενυδατώνει και γεμίζει το δέρμα, βελτιστοποιεί τη συνεκτικότητα των κυττάρων, σταθεροποιεί την κεράτινη στιβάδα και ενεργοποιεί τις δικές του διαδικασίες αποτοξίνωσης του δέρματος.

Η Phyto De-Tox μειώνει επίσης το περιεχόμενο των οξειδωτικών πρωτεϊνών με την ενίσχυση της κυτταρικής αποτοξίνωσης  και εξομαλύνει την  υφή του δέρματος με τη βελτίωση της δομής της επιφάνειας, κάνοντας το δέρμα πιο λαμπερό ενώ παρέχει υγρασία, αναζωογονεί και λειαίνει.

Comments