Εγώ με το μαύρισμα δεν το έχω. Το παραδέχομαι. Τι κι αν κάθησα ώρες και ώρες κάτω απο τον καυτό ήλιο? Τι κι αν δοκίμασα όλα τα αντηλιακά? Μαυρισμένο σώμα, σοκολατοχρώμα δεν απέκτησα ποτέ. Αρχικά δεν ξέρω πόση ώρα πρέπει να κάτσω στον ήλιο. Πότε να ξανα-απλώσω αντηλιακό. Σε ποια σημεία επιβάλλετε να δώσω έξτρα προσοχή. Αντιλαμβάνεστε λοιπόν τι χαρά ένιωσα όταν έμαθα οτι η Lancaster αποφάσισε να με -μας καλύτερα- βοηθήσει. Με ποιο τρόπο? Μα με το νέο της application Lancaster Sun Timer! Ladies, ενωθείτε με το 4G, βρείτε το πλησιέστερο wifi. Το θέμα επείγει. Κατεβάστε το από το itunes πατώντας εδώ.  ή από το Google Play εδώ.

 

Και πάμε! Τι είναι ακριβώς το εν λόγω app? Είναι ο πιο in, easy και technologically advanced τρόπος για να ελέγχετε την έκθεση σας στον ήλιο. Η διαδικασία είναι απλή. Εισάγετε βασικά στοιχεία όπως ηλικία, φύλο, τύπο του δέρματος σας και δείκτη προστασίας του αντηλιακού σας. Το app εντοπίζει την τοποθεσία σας και κάπου εδώ ξεκινάει το fun part! Θα ενημερωθείτε για το πότε πρέπει να φύγετε απο τον ήλιο και να κρυφτείτε κάτω απο την πλησιέστερη ψάθινη ομπρέλα. Πότε πρέπει να εφαρμόσετε ξανά αντηλιακό. Και φυσικά πόση ώρα συνολικά διήρκεσε η ηλιοθεραπεία σας. Ενδιάμεσα το app σας θυμίζει να αποφύγετε την έκθεση στον ήλιο τις ώρες αιχμής -βλέπε 11πμ-4μμ. Μια μόνο μικρή σημίωση, γιατί οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους, το όλο app βασίζεται σε υποθέσεις των περιστάσεων άρα δεν μπορεί να λάβει υπόψη άλλα προσωπικά γεγονότα της ζωής σας που μπορεί να επηρεάσουν την προστασία σας από τον ήλιο.

 

unnamed

 

unnamed-2

 

unnamed-3

 

unnamed-4

Τι προτείνω παρέα με το Lancaster Sun Timer?  Lancaster Sun Delicate Skin Soothing Milk, Lancaster Sun Beauty Tan Deepener Tinted Jelly, Lancaster Sun Care Fast Tan Optimizer ή Lancaster Sun Control Body Uniform Tan Milk για έντονο, ομοιόμορφο μαύρισμα. Και μετά την ηλιοθεραπεία? Lancaster Tan Maximizer In Shower Body Lotion, Lancaster Tan Maximizer Soothing Moisturizer Repairing After Sun ή Lancaster Tan Maximizer Sublimating Oil Repairing After Sun για ανακούφιση και αναζογώνηση.

Rina

Comments