Beauty Diaries by Beauty Line - LANCOME Miracle Cushion Foundation

Υγρό foundation σε συσκευασία compact. 

Φωτεινή όψη – Ενυδάτωση με διάρκεια. 

Ανάλαφρη κάλυψη & Λάμψη.

 

 

Δεν είναι φον-ντε-τεν. Ούτε compact. Είναι ένα μαξιλαράκι. Πείτε το όπως θέλετε.

Τα προϊόντα μακιγιάζ της επιδερμίδας αποτελούν αδιαμφισβήτητα την κατηγορία που διχάζει περισσότερο τις γυναίκες. Στα δύο άκρα του φάσματος υπάρχουν χαρακτηριστικά προφίλ που ορίζουν τον πυρήνα μιας πολύπλοκης εξίσωσης.

Από τη μία, υπάρχουν οι γυναίκες που δεν κάνουν βήμα χωρίς φον-ντε-τεν. Γιατί; Επειδή είτε βρίσκονται στο γραφείο, είτε στον κινηματογράφο, είτε στο μάθημα της γιόγκα, η απόλυτα ομοιόμορφη, τέλεια όψη επιδερμίδας τις βοηθά να αισθάνονται πιο όμορφες και να έχουν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Εννοείται ότι η εύκολη εφαρμογή είναι βασική και ότι το προϊόν πρέπει να προσφέρει ταυτόχρονα αρκετά υψηλή κάλυψη για διόρθωση και να είναι αρκετά διακριτικό για φυσική φωτεινότητα. Και πάνω απ’ όλα, δεν πρέπει να “φαίνεται” ποτέ. Αυτές οι γυναίκες τα θέλουν όλα – και έτσι πρέπει.

Από την άλλη, υπάρχουν οι φανατικές της BB και της CC cream. Και αυτές που τολμούν να κυκλοφορούν άβαφτες. Φον-ντε-τεν; Με τίποτα! Αυτό που θέλουν είναι απόλυτη φυσικότητα σε συνδυασμό με ιδιότητες αποτελεσματικής διόρθωσης και περιποίησης της επιδερμίδας. Για αυτές τις γυναίκες, η ζωή είναι πολύ μικρή (ή πολύ γεμάτη) για να χρησιμοποιούν περισσότερα από ένα προϊόντα στο πρόσωπό τους. Αντίθετα, το προϊόν ομορφιάς της επιδερμίδας τους πρέπει να είναι “φορητό” και να προσφέρει πολλαπλά οφέλη.

Υπάρχει ένα προϊόν που υπερβαίνει όλες αυτές τις προσδοκίες, το Miracle Cushion…

Beauty Line - Page Divider

 

ΕΝΑ ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ

Η επιστήμη της δροσιάς, χάρη σε μια μοναδική συνέργεια

Το μαξιλαράκι, το υγρό και το πον-πον έχουν σχεδιαστεί συνεργατικά για να επιτυγχάνουν έναν μέχρι πρότινος ανέφικτο στόχο: να αναζωογονούν κυριολεκτικά την επιδερμίδα. Τη στιγμή που έρχεται σε επαφή με την επιδερμίδα, μέρος του νερού και των πτητικών ελαίων της σύνθεσης εξατμίζεται, μειώνοντας τη θερμοκρασία της επιδερμίδας κατά 2,3°C*. Η αίσθηση κατά την εφαρμογή είναι εκπληκτική. Πέρα από τη δροσιά, το προϊόν προσφέρει πραγματικές στιγμές ευεξίας.

Ενώ η εφαρμογή της υφής με τα δάχτυλά σας ζεσταίνει την επιδερμίδα, το πον-πον του Miracle Cushion από πολυουρεθάνη – γνωστή για τις μονωτικές της ιδιότητες – βοηθά να διατηρείται αυτή η αίσθηση δροσιάς. Ο συνδυασμός του μαξιλαριού αέρα, της υγρής σύνθεσης και του εξειδικευμένου πον-πον επιτρέπει στην υφή να εφαρμόζεται σε μια λεπτή στρώση, ώστε να εξατμίζονται τα πτητικά συστατικά. Αναζωογονημένη, η όψη της επιδερμίδας ανανεώνεται. Οι πόροι ελαχιστοποιούνται, η επιδερμίδα λάμπει από φωτεινότητα.

*Θερμογραφική δοκιμή – μέτρηση της μείωσης της θερμοκρασίας της επιδερμίδας στο μέτωπο σε βαθμούς C αμέσως μετά την εφαρμογή.

 Beauty Line - Page Divider

 

ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ, ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ

Το Miracle Cushion συνδυάζει αποτελέσματα μακιγιάζ με οφέλη περιποίησης σε ένα, πλήρως υβριδικό προϊόν που υπερβαίνει τις κλασικές κατηγορίες και έχει τη δύναμη να επαναπροσδιορίζει μια για πάντα τα προϊόντα μακιγιάζ της επιδερμίδας.

Κατά την εφαρμογή, αφήνει την επιδερμίδα απόλυτα ομοιόμορφη, δροσερή, ελαστική και ενυδατωμένη για 4 ώρες*, όπως μετά τη χρήση ενυδατικού προϊόντος. Μετά από λίγα λεπτά, η όψη της επιδερμίδας γίνεται μεταξένια, αποκτώντας μεγαλύτερη λάμψη και φωτεινότητα. Ανεπαίσθητη αλλά απόλυτα πραγματική, η κάλυψη είναι φυσική και διάφανη. Δροσερή, η επιδερμίδα ακτινοβολεί, σαν να έχει τελειοποιηθεί. Η υφή της βελτιώνεται. Οι πόροι και οι ατέλειες διορθώνονται οπτικά. Λεία και απολαυστικά ενυδατωμένη, η επιδερμίδα είναι 100% αναζωογονημένη. Όλη την ημέρα. Το λένε και οι ίδιες οι γυναίκες – πολύ απλά, το λατρεύουν!**

Συνεπώς, το Miracle Cushion δεν έχει μόνο την ιδιότητα να αναζωογονεί και να εξομαλύνει την όψη της επιδερμίδας με μία κίνηση, αλλά έχει και την εκπληκτική ικανότητα να ομορφαίνει την επιδερμίδα. Στην καρδιά της σύνθεσής του έχει ενσωματωθεί όλη η εξειδίκευση της Έρευνας της Lancôme για επιδερμίδα που γίνεται κάθε μέρα πιο όμορφη.

  • Η δύναμη του φωτός: η σύνθεση είναι εμπλουτισμένη με ένα εκχύλισμα πευκοβελόνων, γνωστό για τις αποχρωστικές του ιδιότητες.  Αφήνει την επιδερμίδα λαμπερή, φωτισμένη με διάφανη τελειότητα.
  • Το ενυδατικό δίδυμο: ο συνδυασμός ενός μαλακτικού παράγοντα, ενός ελαίου εστέρα και γλυκερίνης βελτιώνει την περιεκτικότητα της επιδερμίδας σε νερό, αφήνοντάς την πιο απαλή και πιο λεία. 4ωρη ενυδατική δράση για ευεξία και άνεση της επιδερμίδας*.
  • Ορατά πιο λεία επιδερμίδα: η υφή ζελ του πολυμερούς συνδυάζεται με την κάλυψη των χρωστικών για αποτέλεσμα οπτικής διόρθωσης. Οι πόροι και οι επιφανειακές ατέλειες εξασθενούν, σαν να έχουν ελαχιστοποιηθεί. Η υφή της επιδερμίδας είναι ορατά πιο ομοιόμορφη.
  • Ορατά πιο νεανική επιδερμίδα: η σύνθεση είναι εμπλουτισμένη με αδενοσίνη, γνωστή για τις αντιρυτιδικές της ιδιότητες. Η επιδερμίδα είναι πιο φωτεινή και πιο λεία, σαν να έχει ξεκουραστεί.
  • Φωτο-προστασία: με SPF 23/PA++ για προστασία της επιδερμίδας από τις ακτίνες UVA και UVB, πρόληψη του σχηματισμού καφέ κηλίδων και των σημαδιών φωτογήρανσης.

*Δοκιμή με όργανα

**Αυτοαξιολογήσεις – 63 γυναίκες.

Beauty Line - Page Divider

 

ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΤΟΝΟ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ

Πτητικά έλαια και χρωστικές σε μικρή δόση: χάρη στη απίστευτα λεπτή υφή του, το Miracle Cushion προσαρμόζεται σε κάθε τόνο επιδερμίδας, κάθε γυναίκα και κάθε επιθυμία.

4 αποχρώσεις για να ικανοποιεί όλες τις γυναίκες.

Το Miracle Cushion κυκλοφορεί σε τέσσερις φωτεινές αποχρώσεις που γίνονται ένα με τον πιο ανοιχτό έως τον πιο σκούρο τόνο επιδερμίδας.

01, αντίστοιχη με την Teint Miracle 01

02, αντίστοιχη με την Teint Miracle 02

03, αντίστοιχη με την Teint Miracle 03 και 035

04, αντίστοιχη με την Teint Miracle 045, 05 και 055

Beauty Diaries by Beauty Line - LANCOME Miracle Cushion Foundation 2

Πρωτοποριακή ευπροσάρμοστη κάλυψη

Τρεις τεχνικές εφαρμογής για αψεγάδιαστα αποτελέσματα σε κάθε περίπτωση, από το πιο ελαφρύ μέχρι το πιο σοφιστικέ λουκ, ανάλογα με τη διάθεσή σας:

Beauty Line - Lancome Miracle Cushion

Συσκευασία με ανταλλακτικό για να ικανοποιεί τις επιθυμίες σας

Σχεδιασμένο σαν ένα αντικείμενο φιλικό προς το περιβάλλον, το πιέζετε απλώς με τους αντίχειρές σας, για να αφαιρέσετε την άδεια θήκη και να τοποθετήσετε ένα ανταλλακτικό. Απίστευτα απλή, αυτή η τεχνική σας επιτρέπει να αλλάζετε αποχρώσεις ανάλογα με την εποχή του χρόνου, για να βελτιώνετε την επιδερμίδα σας ανάλογα με τις ανάγκες της.

ΓΕΝΝΗΘΗΤΩ ΦΩΣ…

Ένα νέο Miracle, που διηγείται μια νέα ιστορία. Ενσαρκώνοντας το Miracle Cushion, η Penélope Cruz απαθανατίζεται πιο λαμπερή από ποτέ από το φακό του ευφυούς διδύμου Mert & Marcus. Η Ισπανίδα ηθοποιός μας μεταφέρει σε έναν ονειρικό κόσμο, όπου η απαλότητα, γίνεται ένα με την ελαφρότητα και την αισθησιακή απόλαυση. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, αισθανθείτε την απόλυτη στιγμή ευεξίας.

Comments