Beauty Diaries by Beauty Line - Lancome Genifique Advanced Yeux Light-Pearl

Σήμερα, η Lancôme γράφει ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία Génifique με το Advanced Génifique Yeux Light-Pearl™. Σύγχρονο, νέο, διαφορετικό… Μια μυστική σύνθεση και μια σχεδίαση που προστατεύονται με επτά διπλώματα ευρεσιτεχνίας: μια σύνθεση εμποτισμένη με φως και ένα νέο εύκαμπτο απλικατέρ που συνδυάζει το μέταλλο και ένα ελαστικό στοιχείο τα οποία συνεργάζονται αρμονικά για πρωτοφανή αποτελέσματα. Η αποτελεσματικότητα μιας προηγμένης τεχνικής εφαρμογής για μια εξαιρετική σύνθεση που “ανοίγει” τα μάτια και τα φωτίζει άμεσα.  Σε μόλις ένα μήνα, τα μάτια δείχνουν εμφανώς πιο ανοιχτά και οι σακούλες μειώνονται. Σαν να έχει ανορθωθεί, η περιοχή των ματιών εμφανίζει ορατά λιγότερο πρήξιμο. Είναι πιο λεία, πιο απαλή και ανανεωμένη με μια νέα λάμψη.

Το 2012, η Lancôme φώτισε το βλέμμα με το Génifique Yeux Light-Pearl™, τον πρώτο ορό που εξοπλίστηκε με ένα απλικατέρ σε σχήμα πέρλας για φωτεινότητα 360° στην περιοχή των ματιών. Μετά από 17 διεθνή βραβεία, το Génifique Yeux Light-Pearl™ αναδείχθηκε γρήγορα στο No. 1 προϊόν περιποίησης ματιών της Lancôme και κέρδισε τις καρδιές των γυναικών παγκοσμίως. 86% των καταναλωτριών εκτίμησαν εξαιρετικά το καινοτόμο απλικατέρ του.

Για αυτή τη νέα έκδοση του Génifique Yeux Light-Pearl™, ο Οίκος βασίστηκε σε μια μελέτη που δείχνει ότι, όσο πιο ανοιχτά είναι τα μάτια, τόσο πιο ελκυστικό θεωρείται το πρόσωπο και τόσο περισσότερο κεντρίζει το ενδιαφέρον. Οι μελέτες ωστόσο δείχνουν ότι, με την πάροδο του χρόνου, τα μάτια δείχνουν σταδιακά λιγότερο ανοιχτά. Καθώς σχηματίζονται σακούλες και εμφανίζεται χαλάρωση των βλεφάρων, τα μάτια “κλείνουν” και χάνουν τη λάμψη και τη νεανικότητά τους. Συνεπώς, τα πιο ανοιχτά μάτια παίζουν σημαντικό ρόλο για την αρμονία και τη φωτεινότητα του προσώπου.

Beauty Diaries by Beauty Line - Lancome Genifique Advanced Yeux

Ευτυχώς, ακόμα και η μικρότερη αλλαγή μπορεί να κάνει σημαντική διαφορά. Η αύξηση της γωνίας ανοίγματος του ματιού κατά λιγότερο από ένα χιλιοστό αρκεί για να αλλάξει σημαντικά η αίσθηση όλου του προσώπου. Πιο όμορφο και πιο νεανικό, ανακτά τη λάμψη του, που είναι ορατή με την πρώτη ματιά.

Το απλικατέρ του Advanced Génifique Yeux Light-Pearl™ επωφελείται από τη νέα, πιο εργονομική πέρλα μαλάξεων και τη νέα δομή που περιλαμβάνει ένα σύνδεσμο από ελαστομερές. Ο συνδυασμός τους δημιουργήθηκε, για να βελτιώνει την εφαρμογή σε ό,τι αφορά την ευελιξία και την ακρίβεια, αναβαθμίζοντας εντυπωσιακά τη μοναδική εμπειρία εφαρμογής με μαλάξεις του Light-Pearl™:

– Μεγαλύτερη ακρίβεια: χάρη στη μεγαλύτερη γωνία κλίσης 80°, το απλικατέρ νέας γενιάς Light-Pearl™ φτάνει ακόμα και στις πιο δυσπρόσιτες ζώνες της περιοχής των ματιών.

Beauty Diaries by Beauty Line - Lancome Genifique Advanced YeuxBeauty Diaries by Beauty Line - Lancome Genifique Advanced Yeux

– Μεγαλύτερη ευελιξία: σαν μαξιλαράκι, ο σύνδεσμος από ελαστομερές εξασφαλίζει σταθερή και, ταυτόχρονα, ελαφριά πίεση για απαλή εφαρμογή του ορού. Μια πραγματική στιγμή απόλαυσης που πραγματοποιείτε κάθε πρωί για να μειώνετε τις σακούλες των ματιών.

Beauty Diaries by Beauty Line - Lancome Genifique Advanced Yeux

Τέλος, οι γυναίκες δηλώνουν ότι προτιμούν το  νέo απλικατέρ: 94% των γυναικών που δοκίμασαν το νέο απλικατέρ δήλωσαν ότι τους επιτρέπει να εφαρμόζουν το προϊόν ακόμα και στις πιο δυσπρόσιτες ζώνες της περιοχής των ματιών. Για 82% εξ αυτών, το απλικατέρ ενισχύει την αίσθηση φρεσκάδας κατά την εφαρμογή.

Το Advanced Génifique Yeux Light-Pearl™ έχει ενισχυμένη σύνθεση εμποτισμένη με φως που περιέχει μικροσφαιρίδια ρητίνης για άμεσα ορατή αποτελεσματικότητα. Το μέγεθος και το σχήμα αυτών των εξαιρετικά απαλών μικροσφαιριδίων έχουν προσαρμοστεί, ώστε να επιτυγχάνουν βέλτιστο αποτέλεσμα soft focus. Συνδυάζονται με ένα ελαστικό στοιχείο που ανακουφίζει τη λεπτή και εύθραυστη επιδερμίδα της περιοχής των ματιών, προσφέροντας πρωτόγνωρη άνεση.

Αυτό το ανεπαίσθητο, διάφανο και αέρινο gel με τις ιδιότητες οπτικής κάλυψης προσφέρει στην επιδερμίδα απολαυστική αίσθηση δροσιάς καθώς εφαρμόζεται με μαλάξεις. Η ολοκληρωμένη υφή δρα συνδυαστικά με την πέρλα μαλάξεων. Γλιστρά στην επιδερμίδα και απορροφάται τέλεια, για να μετατρέπει τη στιγμή της εφαρμογής σε μια πολύτιμη τελετουργία που αποπνέει γνήσιο αισθησιασμό, μια υπέροχα εθιστική χορογραφία αφύπνισης των ματιών που εκτελείται κάθε πρωί.

Τρία εξειδικευμένα βήματα εφαρμογής για στοχευμένες δράσεις: 1- Σχηματίστε γρήγορα μικρούς κύκλους κάτω από το μάτι, από την εσωτερική προς την εξωτερική γωνία, για να μειώσετε τους μαύρους κύκλους και τις σακούλες. 2- Τοποθετήστε την πέρλα πάνω σε κάθε ρυτίδα και κάντε κινήσεις εμπρός-πίσω σε όλο το μήκος της, για να σβήσετε τις λεπτές γραμμές και τα σημάδια κούρασης. 3- Τοποθετήστε το απλικατέρ κάθετα και ασκήστε ελαφριά πίεση σε κάθε ένα από τα σημεία της περιοχής των ματιών, για να “ανοίξετε” τα μάτια.

Beauty Diaries by Beauty Line - Lancome Genifique Advanced Yeux

Μάτια που δείχνουν μεγαλύτερα και ορατά πιο νεανικά.

Το 2009, όταν λανσαρίστηκε το Génifique Yeux Light-Pearl™, είχε ήδη αποδειχτεί ότι το Advanced Génifique Light-Pearl™ προσέφερε σημαντικά αποτελέσματα στο βαθμό ανοίγματος των ματιών, χαρίζοντας πιο ανοιχτά, πιο φωτεινά και πιο νεανικά μάτια. Οι δοκιμές που πραγματοποιήθηκαν σήμερα με το Advanced Génifique Yeux Light-Pearl™ δείχνουν ότι ο βαθμός του ανοίγματος των ματιών αυξάνεται κατά σχεδόν ένα τρίτο του χιλιοστού, εξασφαλίζοντας όφελος 5 mm² σε κάθε μάτι.* Εξαιρετικά αποτελέσματα που αποκαθιστούν την ομορφιά των ματιών.

Πρωτοφανή αποτελέσματα στο πρήξιμο.

Το Advanced Génifique Yeux Light-Pearl™ νέας γενιάς μεταμορφώνει τα μάτια ακόμα περισσότερο, στοχεύοντας τις σακούλες. Μια βαθμολόγηση από δερματολόγο έδειξε ότι, μετά από έξι εβδομάδες χρήσης**, οι σακούλες μειώνονται σε μέγεθος κατά 17%, επηρεάζοντας εμφανώς την έκφραση του προσώπου. Επιπλέον, και οι ίδιες οι γυναίκες παρατήρησαν αυτή τη βελτίωση: για το 66% των γυναικών, τα βλέφαρα είναι λιγότερο πρησμένα και για το 75% των γυναικών που δοκίμασαν το προϊόν παρατήρησαν ότι οι σακούλες είναι λιγότερο ορατές.

Η Daria Werbowy, η πρέσβειρα της Lancôme και το top model με το υπνωτικό βλέμμα, ενσαρκώνει το χαρακτηριστικό βλέμμα του Ενεργοποιητή Νεότητας – Ορού για Φωτεινό Βλέμμα Advanced Génifique Yeux Light-Pearl™. Μέσα από το φακό των Mert&Marcus, παίζει με τη σκιά και το φως σε έναν γραφιστικό και φουτουριστικό κόσμο. Σαν μια εκθαμβωτική ακτίνα φωτός, τα μάτια της είναι πιο μαγνητικά από ποτέ, κοιτάζουν ορθάνοιχτα το μέλλον και λάμπουν από νεότητα.

Beauty Diares by Beauty Line - Daria Werbowy for Lancome

Comments