Ποτέ χωρίς μάσκαρα. Beauty moto of my life. Ελαφρύ μακιγιάζ, καθημερινό? Μεγάλες, γυριστές βλεφαρίδες. Εντυπωσιακό, νυχτερινό? Το ίδιο. Κι όλα αυτά με την Super Curler Mascara της Rimmel.

Φτιαγμένη απο ειδικά πολυμερή, χαρίζει βλεφαρίδες  γυριστές  και τέλεια διαχωρισμένες δίνοντάς τους μια καμπύλη 90 μοιρών. Τι παρατήρησα με την πρώτη εφαρμογή? Αντέχει για ώρες και ώρες. 24 κατα ακρίβειαν. Το super-wow γυριστό της βουρτσάκι έχει ακριβώς το ίδιο σχήμα με τα μάτια μας. Αγκαλιάζει τις βλεφαρίδες απο την ρίζα και τις επεκτείνει χαρίζοντας τους εκρηκτικό όγκο και μήκος, οτι ακριβώς θέλουμε δηλαδή. Είναι δερματολογικά και οφθαλμολογικά ελεγμένη και το καλύτερο? Αντικαθιστά πλήρως το lush curler. Μάλιστα, μάλιστα. Καιρός να το φυλάξετε βαθιά στο συρτάρι. Δύο μόνο περάσματα είναι αρκετά για όμορφο, εντυπωσιακό βλέμμα απο το πρωί μέχρι το βράδυ.

Και αν δεν με πιστεύετε ιδού! Εγώ στις διακοπές με μια στρώση κόκκινο κραγιόν, λίγο highlighter για λάμψη και φυσικά πυκνές, πλούσιες βλεφαρίδες. Γιατί αγαπημένες μου, τα μάτια είναι ο καθρέφτης της ψυχής και πρέπει να είναι όμορφα!

Rimmel-London-Super-Curler-Mascara

 

 

Rina

Comments