Η Estée Lauder αποκαλύπτει το Modern Muse, ένα νέο άρωμα που εμπνέεται από την πολυσύνθετη ενδιαφέρουσα και δυναμική ζωή της σημερινής γυναίκας. Αυτό το άρωμα εκφράζει την ψυχή της Σύγχρονης Μούσας με μια σύνθεση αποτελούμενη από Πλούσιες Νότες Λουλουδιών και Ξύλων (Lush Floral Woody), μια πραγματική ενσάρκωση της σύγχρονης πολυτέλειας που αποπνέει αυτοπεποίθηση, στιλ και δημιουργικότητα με μοντέρνα, νεανική αντίληψη.

Αποτελούμενο από λεπτές αντιθέσεις και τολμηρές αντιστίξεις, το Modern Muse αποκαλύπτει διαδοχικά επίπεδα δύναμης και λεπτότητας σε μία ελκυστική δημιουργική ένταση. Η σύνθετη νότα Λαμπερού Γιασεμιού εκφράζει τη δημιουργική ενέργεια και τη μαγνητική θηλυκότητα της σύγχρονης γυναίκας. Το Εξωτικό Μανταρίνι και το σαγηνευτικό Νέκταρ από Αγιόκλημα διαπερνούν τη νεανική αίσθηση από Δροσερά Πέταλα με μια ηλεκτρισμένη σπίθα ενέργειας. Δύο εκχυλίσματα Γιασεμιού Sambac, ένα από τα οποία –το Κινέζικο Γιασεμί Sambac Absolute – νέο στην παλέτα της αρωματοποιίας, δίνουν μια φωτεινή υφή στο θηλυκό μπουκέτο από πλούσιες νότες Πολύανθου (Tuberose Fleur) και Κρίνου (Fresh Lily). Το άψογο στιλ, η δύναμη και ο αισθησιασμός της εκφράζονται μέσω αυτού του πρωτοποριακού συνδυασμού δύο εκχυλισμάτων Πατσουλί, που αγκαλιάζονται από τη βελούδινη αίσθηση της Βανίλιας Μαδαγασκάρης, του πλούσιου Ξύλου Κεχριμπαριού (Amber Wood) και του απαλού Musk, συνδυασμός που δημιουργεί ένα μοναδικά αισθησιακό αποτέλεσμα.

Modern Muse

Είναι δυνατή και σίγουρη για τον εαυτό της, για την πηγαία της θηλυκότητα και για το προσωπικό της στιλ. Είναι η ηρωίδα της ζωής της και πάντα ακολουθεί το ένστικτό της. Είναι ένα ανεξάρτητο πνεύμα με φυσικό μαγνητισμό που προσελκύει τους ανθρώπους κοντά της, τους εμπνέει με το χαμόγελό της και τους «μιλάει» χωρίς καν να πει λέξη. Είναι αξέχαστη – μια δύναμη δημιουργικής ενέργειας, πραγματική έμπνευση για τους άλλους γύρω της.

«Δημιουργήσαμε το Modern Muse επιλέγοντας προσεκτικά κάθε συστατικό, έτσι ώστε να αντανακλά την προσωπικότητα, το στιλ και την ιδιαίτερη θηλυκότητα της σημερινής γυναίκας», λέει η Karyn Khoury, Αντιπρόεδρος του Ομίλου Estée Lauder με αρμοδιότητα τη Διεθνή Ανάπτυξη Αρωμάτων. «Η δημιουργική αντίληψη της διπλής εντύπωσης προσφέρει σε κάθε γυναίκα την ευκαιρία να νιώσει το άρωμα με τον δικό της τρόπο. Κάποιες γυναίκες θα εστιάσουν στα στοιχεία της σύνθετης νότας λαμπερού γιασεμιού, ενώ άλλες θα δουν τις θερμές, πλούσιες νότες των ξύλων ως το κύριο χαρακτηριστικό του αρώματος».

Chrysa

Comments