Αν υπάρχει ένα πράγμα που μου λείπει από το Λονδίνο είναι η μεθυστική μυρωδιά των κήπων του όταν κοπάσει η βροχή. Δεν πίστευα ποτέ ότι κάποιος θα μπορούσε να κλείσει σε ένα μπουκαλάκι τόσες όμορφες μυρωδιές, μέχρι τη στιγμή που ο Francis Kurkjian δημιούργησε το ‘’My Burberry’’.

 

Το ‘’My Burberry’’ είναι ένα ζεστό, λουλουδάτο άρωμα με μια ξεχωριστή μείξη από μεθυστικές νότες φρέζιας, κυδωνιού, περγαμόντου, γερανιού και πατσουλί. Είναι ιδανικό για όλες τις ώρες της ημέρας και έχει μεγάλη διάρκεια. Πριν καν το μυρίσω ερωτεύτηκα το γυάλινο μπουκαλάκι του. Εμπνευσμένο από την κλασσική μπεζ Burberry καμπαρτίνα, με καπάκι που παραπέμπει στα διακριτικά κουμπιά της και ένα διακοσμητικό φιόγκο φτιαγμένο από το παραδοσιακό της ύφασμα, μου έκλεψε την καρδιά. Μετά το πρώτο ψιτ! στον καρπό βρήκα ακόμα ένα λόγο.

 

Το όνομα του το πήρε από τον τρυφερό τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι αναφέρονται στην καμπαρντίνα τους. Μπορώ πλέον να διαβεβαιώσω ότι με τον ίδιο ακριβώς τρόπο αναφερόμαστε και στο άρωμα μας. Και αν εμένα δεν με πιστεύετε, δεν έχετε παρά να ρωτήστε την Cara και την Kate.

Rina

Comments