Εμπνευσμένο από τη γνωστή καμπαρντίνα και τη κληρονομιά του Βρετανικού σχεδιασμού και δεξιοτεχνίας, το My Burberry συλλαμβάνει το άρωμα ενός Λονδρέζικου κήπου μετά τη βροχή. Είναι ένα μοντέρνο Βρεττανικό μεγαλοπρεπές floral άρωμα που χαρακτηρίζεται από το ντελικάτο άρωμα τριαντάφυλλου και το αναπάντεχο άγγιγμα φύλλων γερανιού. Νότες κορυφής από γλυκό μπιζέλι και περγαμόντο συγχωνεύονται μαζί με γεράνιο, χρυσό κυδώνι και μια καρδιά από φρέζια, ολοκληρώνοντας με μια βάση από πατσουλί και τριαντάφυλλα δαμασκού και centifolia.

4223

Το γυάλινο μπουκάλι αντανακλά όλες τις εικονικές λεπτομέρειες της διάσημης καμπαρντίνας: το εντυπωσιακό καπάκι, από ειδικά επεξεργασμένο κέρατο, καθρεφτίζει τα ξεχωριστά κουμπιά της γνωστής καμπαρντίνας και ο δεμένος με το χέρι φιόγκος που κοσμεί το λαιμό του μπουκαλιού είναι καμωμένος από Βρετανική υφασμένη καμπαρντίνα, αποτείνοντας φόρο τιμής στο ύφασμα που εφηύρε ο Thomas Burberry περισσότερο από 100 χρόνια πριν.

5768

Η Kate και η Cara, τα Βρετανικά είδωλα μόδας που ανήκουν στη καρδιά της οικογένειας Burberry, προσωποποιούν με φυσικότητα το πνεύμα του My Burberry. Με αυτοπεποίθηση και αυθεντικότητα, οι δύο τους μαζί, ενσαρκώνουν μια αίσθηση ατομικότητας, αισιοδοξίας και παράδοσης.

9101112

Ανακαλύψτε σήμερα το νέο σύγχρονο Βρετανικό floral άρωμα από τον Burberry!

Rina

Comments