Πιο γλυκό, πιο παραμυθένιο, πιο κοριτσίστικο, καλοκαιρινό, θηλυκό και παιχνιδιάρικο κραγιόν δεν θα βρείτε. Μην ψάχνετε άδικα! Αγαπημένες μου, να σας συστήσω το NYX MLS06 Summer Breeze. Το πιο περιζήτητο χρώμα του καλοκαιριού!

 

Το NYX MLS06 Summer Breeze είναι ένα πανέμορφο hot pink κραγιόν –θα μπορούσα να το πω και neon pink-, εξαιρετικά έντονο και φωτεινό. Ταιριάζει σε όλους τους τόνους δέρματος –ναι ναι και σε σένα Μαρία με τα μαύρα μαλλιά, και σε σένα Κατερίνα με τα κατάξανθα- ενώ αφήνει τα χείλη βελούδινα. Εφαρμόζεται εύκολα και απλά, ένα μόνο πέρασμα είναι αρκετό. Χαρίζει άνετο τέλειωμα, είναι ίσως η πρώτη φορά που δεν χρειάστηκε να βάλω σαν βάση lip balm, ενώ το χρώμα παραμένει αναλλοίωτο για πολλές ώρες! Και το καλύτερο? Και να αλλοιωθεί, το NYX MLS06 Summer Breeze αφήνει πίσω του μια γλυκιά ροζ απόχρωση στα χείλη, λιγότερο έντονη μεν, εξίσου εντυπωσιακή δε!

 

Think pink λοιπόν, think NYX MLS06 Summer Breeze! Kαι αυτό το καλοκαίρι, και το επόμενο, και το μεθεπόμενο, και κάθε καλοκαίρι!

Rina

Comments