Beauty Diaries by Beauty Line

ΕΝΑ NEO ΠΡΟΪΟΝ ΔΙΑ ΧΕΙΡΟΣ LUCIA PICA

ΤΗΣ GLOBAL CREATIVE MAKEUP ΚΑΙ COLOR DESIGNER ΤΗΣ CHANEL

Πίσω από μια νέα, συγκλονιστική συλλογή προϊόντων, βρίσκεται η Lucia Pica, η Global Creative Makeup and Color Designer της Chanel, η οποία παρουσιάζει το νέο όραμα για τις σκιές με τις οποίες μακιγιάρουμε τα βλέφαρά μας. Οι δημιουργίες της, οι Ombre Première αφορούν στις αντιθέσεις και στον ξεχωριστό τρόπο με τον οποίο «ντύνουμε» τα μάτια μας, αλλά και στο συνολικό εφέ που δημιουργούν στο βλέμμα μας. Και η Lucia Pica μας προσκαλεί να ανακαλύψουμε όλες τις δημιουργικές εκδοχές τους.

Η ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ LAYERING

Το φετινό καλοκαίρι φέρει την υπογραφή της Chanel και αναμένεται να είναι γεμάτο ένταση. Κάθε καλλιτέχνης βάζει την δική του υπογραφή, γεγονός που κάνει το έργο του ένα και μοναδικό. Και στη δουλειά της Lucia Pica αναγνωρίζουμε το παιχνίδι των υφών (που έχουν ματ, σατινέ ή μεταλλικό φινίρισμα), αλλά και το βάθος των χρωμάτων, ενώ για να ενισχύσει ένα αποτέλεσμα, η Lucia Pica χρησιμοποιεί το layering, για να έχει πάντα το πιο φυσικό, μέχρι και το πιο τολμηρό ή το πιο sophisticated αποτέλεσμα στο μακιγιάζ των ματιών. Μια επαγγελματική τεχνική, που όμως ήθελε να τη βγάλει από τα στενά όρια των studios και να την κάνει προσιτή σε όλες τις γυναίκες εντάσσοντας την στο καθημερινό τους μακιγιάζ. Σύμφωνα με την Lucia Pica οι δημιουργίες της Ombre Première Eyes Collection 2017 «ντύνουν» τα βλέφαρα με έναν τρόπο ξεχωριστό και δημιουργούν την απόλυτη αντίθεση.

Για τη συλλογή Ombre Première Eyes Collection 2017, η Lucia Pica επέλεξε δύο συγκεκριμένες υφές για τις σκιές των ματιών: την κρεμώδη και την powder, που δίνουν τη δυνατότητα για αμέτρητους πειραματισμούς και επιτρέπει σε όλες τις γυναίκες να «παίζουν» με το μακιγιάζ των ματιών τους και να χαρίζουν στο βλέμμα τους περισσότερη ένταση. Μια συλλογή, που ξεπερνάει την εποχικότητα των τάσεων. Αυτή η νέα συλλογή είναι αφιερωμένη στην τέχνη του layering, αφού κάθε σκιά μπορεί να φορεθεί μόνη της ή να «παντρευτεί» με κάποια άλλη σκιά από τη συλλογή. Mε τις αποχρώσεις να κινούνται από το έντονο μπρονζέ μέχρι το μπλε ηλεκτρίκ και το νουάρ πετρόλ, τους ουδέτερους τόνους αλλά και τους πιο τολμηρούς, η νέα συλλογή για το μακιγιάζ των ματιών, Ombre Première Eyes Collection 2017 απογειώνει τις εμφανίσεις σας. Οι κρεμώδεις σκιές εφαρμόζονται πάνω από τις πολυτελείς ματ, σατινέ ή μεταλλικές powder σκιές. Τα χρώματα και οι υφές συμπληρώνουν το ένα το άλλο και αποκαλύπτουν την προσωπικότητα της κάθε γυναίκας ξεχωριστά.

OMBRE PREMIÈRE Longwear Cream Eyeshadow

Κάθε χαρακτηριστική στρογγυλή συσκευασία με το διπλό χρυσό C, έμβλημα της Chanel, κλείνει μέσα της μια σκιά ματιών με κρεμώδη υφή, που απλώνεται στο βλέφαρο των ματιών και μοιάζει να «λιώνει» αισθησιακά. Το μυστικό της κρύβεται σε ένα μείγμα ενυδατικών ελαίων. Οκτώ ενδιαφέρουσες αποχρώσεις με σατινέ, λαμπερό φινίρισμα που διαρκεί οκτώ ώρες.

 

 

OMBRE PREMIÈRE LONGWEAR POWDER EYESHADOW

Η χαρακτηριστική τετράγωνη συσκευασία, με το διπλό χρυσό C, έμβλημα της Chanel και το μεγάλο καθρέφτη, αποκαλύπτει τη μαλακή υφή κάθε OMBRE PREMIÈRE Longwear Powder Eyeshadow, της powder σκιάς. Κάθε μικροσκοπικό σωματίδιο (που περιέχει υπερσυμπυκνωμένες χρωστικές) της σκιάς κυλάει απαλά επάνω στο βλέφαρο και απλώνεται δίνοντας τέλειο αποτέλεσμα στο μακιγιάζ των ματιών. Συνολικά 16 καθαρές αποχρώσεις, έντονες και λαμπερές, δηλώνουν ότι τα πάντα είναι εφικτά. Οι OMBRE PREMIÈRE Longwear Powder Eyeshadow με ματ ή λαμπερό φινίρισμα, έχουν διάρκεια οκτώ ωρών και απλά μας υπνωτίζουν!

LE CRAYON YEUX

Η Ombre Première Eyes Collection 2017 της Chanel περιλαμβάνει συνολικά 24 αποχρώσεις που είναι απαραίτητες για το φετινό καλοκαίρι, ενώ μας συστήνει και τρία απαραίτητα «εργαλεία» που συμπληρώνουν το μακιγιάζ των ματιών και προσθέτουν βάθος στις σκιές των ματιών, τα μολύβια ματιών Le Crayon Yeux, τα οποία μπορείτε να εφαρμόσετε στην γραμμή του βλεφάρου και να κάνετε το blending.

LE GEL SOURCILS

Στην Ombre Première Eyes Collection 2017 της Chanel περιλαμβάνονται και τρία προϊόντα περιποίησης των φρυδιών, ιδανικά για το σχηματισμό, το γέμισμα και την περιποίηση τους, χάρη στην ειδικά διαμορφωμένη τους φόρμουλα και το κωνικό βουρτσάκι. Το μακιγιάζ των φρυδιών είναι φυσικό και έχει διάρκεια οκτώ ώρες.

  

Κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας της νέας συλλογής για το μακιγιάζ των ματιών από τον οίκο Chanel είναι η Kristen Stewart.

Comments