Διερωτηθήκατε ποτέ γιατί οι Γαλλίδες θεωρούνται πρότυπα ομορφιάς? Γιατί ξεχωρίζουν για την αψεγάδιαστη επιδερμίδα τους? Γιατί ξέρουν καλά όλα τα beauty secrets? Μην σκέφτεστε άλλο, ο λόγος είναι ένας: φροντίζουν επιμελώς το πρόσωπο τους με τα καλύτερα προϊόντα. Και όταν λέμε καλύτερα, εννοούμε ΤΑ καλύτερα. Αγαπημένες μου, κατάφερα και έμαθα ένα από αυτά straight from Paris, χάρη στην καλή μου φίλη Juliette, και με μεγάλη μου χαρά σας το παρουσιάζω σήμερα! Orlane Bio-Mimic Hydrating Masque.

 

Η Orlane Bio-Mimic Hydrating Masque είναι μια μάσκα ομορφιάς η οποία αλλάζει όσα ξέρουμε σχετικά με τον όρο ενυδάτωση. Η φόρμουλα της ‘’μιμείται’’, αναπαράγει και ενεργοποιεί τον φυσιολογικό και βιολογικό μηχανισμό ενυδάτωσης ενός νεανικού δέρματος. Διαπερνά βαθιά στο δέρμα, το μαλακώνει, το αφήνει απαλό και το αναζωογονεί. Σύμφωνα με την Juliette –που έχει μελετήσει το θέμα- η Orlane Bio-Mimic Hydrating Masque διαφέρει απ τις υπόλοιπες γιατί εκτός από τα πιο πάνω, αναπληρώνει τα αποθέματα νερού της επιδερμίδας, διεγείρει την κυτταρική ανανέωση και τονώνει τις πιο ευαίσθητες περιοχές του δέρματος –goodbye dry T-zone-. Εγώ την χρησιμοποιώ δύο φορές την βδομάδα –αν και η Juliette προτείνει μια- και την αφήνω μέχρι να νιώσω το δέρμα μου αναζωογονημένο! Extra tip: Προετοιμάστε το δέρμα σας πριν με το Orlane Gentle Face Scrub! If we are gonna do it, we should do it right!

 

Κάπως έτσι αγαπημένες μου ανακαλύψαμε τα άδυτα της Γαλλικής ομορφιάς! Και είναι ωραία να έχεις αέρα παριζιάνικο στο νεσεσέρ σου!

Rina

Comments