Το είπα και το ξαναείπα, εγώ το χρώμα στα μάτια το φοβάμαι. Για αυτόν ακριβώς τον λόγο το παίζω πάντα safe με neautrals, το πολύ μεταλλιζέ, products. Τι συμβαίνει όμως όταν καταφθάνουν στα χέρια σου πολύχρωμα, super-cool μολύβια ματιών σε τέλειες αποχρώσεις? Πως μπορείς να αγνοήσεις το τέλειο μπλέ ή το απόλυτο μωβ? Και πως μπορείς να αντισταθείς στην πιο edgy σου πλευρά που σιγοψυθυρίζει “try me, try me” βαθιά μέσα σου? Αμ δεν μπορείς! Κάπως έτσι βρέθηκα και εγώ με το Givenchy’s Khol Couture Waterproof Retractable Eyeliner στο χέρι.

Τι ήξερα πριν το δοκιμάσω. Έχουμε και λέμε- είναι αδιάβροχο και όποια απόχρωση και να δοκιμάσεις είναι το ίδιο έντονη. Τα βασικά δηλαδή. Και ήρθε η ώρα της εφαρμογής. Επιλέγω την απόχρωση 04 Cobalt βλέπε έντονο μπλέ. Απλώνω ακριβώς απο πάνω της γραμμής των βλεφαρίδων και “μουντζουρώνω” ελαφρά για πιο έντονο αποτέλεσμα. Αφήνω το κάτω βλέφαρο για την επόμενη φορά- ναι σκέφτομαι να το πάω all the way. Τι έμαθα. Αρχικά να μην φοβάμαι το χρώμα. Να ρισκάρω. Και να τολμώ. Επιπλέον οτι το Givenchy’s Khol Couture Waterproof Retractable Eyeliner αντιστέκεται στην υγρασία- τι καλύτερο αυτές τις ζεστές μέρες και νύχτες του καλοκαιριού? Απλώνεται ομαλά, γρήγορα και άνετα. Έχει super-soft υφή και είναι ιδανικό για όλες τις ώρες της ημέρας. Thumbs up στην ενσωματωμένη ξύστρα που εξασφαλίζει μυτερή άκρη πάντα- για δες λίγο το καπάκι. Και φυσικά στις τέλειες αποχρώσεις, που δεν μπορούν να αφήσουν ασυγκίνητη καμιά απο εμάς! 01 Black, 02 Chestnut, 03 Turquoise, 04 Cobalt, 05 Jade και 06 Lilac.

Και κάπως έτσι εγώ έμαθα το μάθημα μου – το χρώμα στην ζωή μας είναι must! Ειδικά όταν το χρωστάμε στο Givenchy’s Khol Couture Waterproof Retractable Eyeliner! Εσείς?

13816795_10154204639271183_1043145726_n

Rina

Comments