Η Estée Lauder παρουσιάζει το απόλυτο αντικείμενο πόθου μια γυναίκας! Τα νέα Pure Color Envy Sculpting Lipstick.  Έντονα χείλη με ζουμερά χρώματα.  Σμιλευμένα με πολύπλευρους χρωματισμούς. Ενυδατώνουν με συνεχή υγρασία.  Η απόλυτη χλιδή για τα χείλη με μια νέα υπερ- πολυτελή θήκη.

Ένταση

20 μοναδικές ισχυρές αποχρώσεις με την δύναμη να διαγράφουν κάθε καμπύλη των χειλιών.  Πλούσια σε διάθεση και έντονα σε χρώμα, αυτή η προκλητική παλέτα προκαλεί την μόδα, την τέχνη και τον σχεδιασμό σε επίπεδα υψηλής ραπτικής.  Από λεπτούς ψιθύρους  διακριτικών φυσικών αποχρώσεων μέχρι το δράμα των παθιασμένων κόκκινων, των τολμηρών μαχόκανι, της δυναμικότητας των ροζ και την αυτοπεποίθηση των κοραλλί, κάθε ζηλευτό κραγιόν θα ικανοποιήσει κάθε γυναικεία επιθυμία.

Δομή

Με μόνο ένα πέρασμα, τα χείλη σμιλεύονται με έντονο χρώμα που διαρκεί μέχρι και 6 ώρες.  Από το κραγιόν στα χείλη, τα Multi-Faceted Color Pigments δίνουν σχήμα, δόμηση και όγκο.  Η απίστευτη χρωματική πυκνότητα και διάσταση μεταμορφώνει τα χείλη σε πλήρης σέξι με καμπύλες.

Ενυδάτωση

Το ελαφρύ μείγμα είναι κρεμώδες, αισθησιακά ανάλαφρο και πολυτελέστατα άνετο. Μια μοναδική μοντέρνα φόρμουλα τυλίγει τα χείλη με μια άμεση και διαρκή υγρασία.  Με την νέα και αποκλειστική Time Release Encapsulated Moisture Complex με Υαλουρονικό Οξύ βοηθά την ικανότητα των χειλιών να προσελκύουν, να συλλαμβάνουν και να συγκρατούν την υγρασία.  Τα χείλη είναι έτοιμα για φίλημα με λεία και μαλακή αίσθηση που διαρκεί όλη την μέρα.

Στυλ

Με έμπνευση από την σύγχρονη αρχιτεκτονική, η νέα και εικονική σχεδίαση της συσκευασίας είναι δυναμική αλλά συγχρόνως και θηλυκή.  Οι γραμμές τους είναι σύγχρονες, με μια ισχυρή, γυαλιστή και κομψή σιλουέτα.  Το χρώμα του αντικατοπτρίζει το «χρώμα υπογραφή»  της Estée Lauder, μπλε με χρυσό, ενώ χρυσές πλάκες σε κάθε άκρο της θήκης, και χρυσές αποχρώσεις στο εσωτερικό, μεταφέρουν τη σύγχρονη αίγλη και το στυλ της Estée Lauder.  Ένα καινοτόμο, μαγνητικό κλείσιμο διασφαλίζει το κλείσιμο της συσκευασίας  και το νέο φιλόδοξο σχήμα σαν σφαίρα κάνουν αυτό το υπέρ-πολυτελείας κραγιόν δήλωση στην απόλυτη πολυτέλεια.

Chrysa

Comments