Το καλοκαίρι πλησιάζει και είμαι έτοιμη να βάλω μπρος όλους τους beauty στόχους που έχω θέσει για να είμαι έτοιμη για τις καλοκαιρινές εξορμήσεις μου.

Γι’ αυτό και θα μοιραστώ μαζί σου, τρία απλά βήματα από την καθημερινή ρουτίνα περιποίησης του σώματος μου, με την αγαπημένη μου σειρά προϊόντων, που δεν είναι άλλη από την Fascianista της Juvena. Αποτελείτε από 3 πρωτοποριακά προϊόντα που με 3 απλά βήματα σε φέρνουν πιο κοντά στο αποτέλεσμα που επιθυμείς γνωρίζοντας μας τη νέα διάσταση των ιστών fascia.

Τι είναι το fascia;

Fascia είναι οι ιστοί που περιβάλλουν και συγκροτούν το δέρμα μας. Eίναι σαν συνδετικοί κρίκοι από κολλαγόνο, θρεπτικά συστατικά και νερό. Η σειρά βελτιώνει τη λειτουργία τους ώστε να διατηρούν τα επίπεδα υγρασίας και να κρατούν σφριγηλό το δέρμα.

Step 1 – Fascianista Skin Nova Body Serum

Τοποθετώ τον αποτελεσματικό ορό σώματος Fascianista Skin Nova Body Serum, σε καθαρό δέρμα κάνοντας ελαφρύ μασάζ. Είναι ένας ορός σώματος που διεισδύει βαθιά στο δέρμα και βελτιώνει τα επίπεδα υγρασίας και την λειτουργία των fascia προσφέροντας σύσφιξη.

Step 2 – Fascianista 3d Massage Roller

Έπειτα με το εργαλείο μασάζ-ρόλερ που γυμνάζει τα fascia στο σώμα μου, μεγιστοποιώ τα αποτελέσματα του ορού. 

Step 3 – Fascianista Skin Nova Body Cream

Τελευταίο βήμα εφαρμόζω την κρέμα σώματος που συμπληρώνει την περιποίηση μετά τον ορό και προσφέρει απαλότητα και σύσφιξη ενώ το απαλό της άρωμα χαρίζει ένα αίσθημα ευεξίας.

Ελπίζω να δοκιμάσεις κι εσύ τα θαυματουργά αυτά προϊόντα και να μου στείλεις τα σχόλιά σου!

p.s. To 3d Massage Roller δίνεται δώρο με την αγορά του Fascianista Skin Nova Body Serum και της Fianista Skin Nova Body Cream.

― kisses,

Rafaela Neokleous

Comments