Η νέα σειρά lip balms της Rimmel κατέφτασε στην καρδιά της Άνοιξης, ακριβώς την ίδια στιγμή που τα χείλη μου ένιωσαν την ανάγκη της ενυδάτωσης. Η αλήθεια είναι ότι το είχα παρακάνει λιγάκι τον Χειμώνα με τα ματ κραγιόν και τα χείλη μου ζητούσαν απεγνωσμένα σωστή ενυδάτωση και λίγη φροντίδα. Με το Rimmel Keep Calm θα μπορούσα να συνδυάσω και τα δύο, plus χρώμα!

Καταρχάς δεν μπόρεσα να αντισταθώ στη funky συσκευασία με φανερή επιρροή από το Λονδίνο, σε φωτεινά χρώματα και επιγραφή το γνωστό slogan, Keep Calm and…! Όλα θύμισαν καλοκαίρι κι εγώ δεν είχα παρά να διαλέξω το χρώμα που θα με συντροφεύει για όλη την Άνοιξη και φυσικά το slogan που με αντιπροσωπεύει. Ανάμεσα στις 5 αποχρώσεις, κατέληξα στο 050, Violet Blush, σε ζωηρή απόχρωση του αμέθυστου και με slogan, Keep Calm and Party. Yes!

Η νέα σειρά από lip balms της Rimmel είναι ιδιαίτερα θρεπτικά, εμπλουτισμένα με ενυδατικά έλαια που μαλακώνουν και καταπραΰνουν τα χείλη διατηρώντας τα ενυδατωμένα.  Το χρώμα τους είναι διακριτικό, αν και μπορείς να παίξεις μαζί τους χαρίζοντας την ένταση που θέλεις!

Να εκμυστηρευτώ ότι ξετρελάθηκα με την φυσική απόχρωση λιλά που είχαν τα χείλη μου για τουλάχιστον πέντε ώρες; Να σας πω για την ενυδάτωση που δέχτηκαν αμέσως τα χείλη μου κάνοντας τα ζουμερά, έτοιμα για φίλημα; Μπορεί να σας το διαπιστώσει ο Σ! 🙂

chrysa-1


Chrysa

Comments