Beauty Diaries by Beauty Line

Ο νεαρός, βραβευμένος τραγουδιστής από τον Καναδά, ο Shawn Mendes συνεργάζεται με τον θρυλικό φωτογράφο και σκηνοθέτη, Danny Clinch, σε μια πρωτοποριακή ψηφιακή καμπάνια – σε στιλ ντοκιμαντέρ, για το ντεμπούτο του πρώτου αρώματος του, του Shawn Mendes Signature. Μέσα από το φακό και το καλλιτεχνικό όραμα του Danny, ο Shawn δίνει στους θαυμαστές του μια εικόνα από τα παρασκήνια και τους πληροφορεί για το τι τον εμπνέει, τι τον παρακινεί και τον αιτιολογεί – μια αναζωογονητική, γνήσια ιστορία που περιγράφεται μέσα από τη μουσική και το άρωμα.

Η καμπάνια ακολουθεί μια μη σταδιακή προσέγγιση για να καταγράψει μικρές λεπτομέρειες ή αυθόρμητες στιγμές κατά τη διάρκεια της περιοδείας του Shawn το 2017 «111uminate» σ’ όλο τον κόσμο και στη συναυλία του στο Δουβλίνο. Μια συλλογή με σύντομα βίντεο λένε την ιστορία του Shawn Mendes  Signature, που είναι εμπνευσμένη από το παθιασμένο ταξίδι του καλλιτέχνη και την ψυχική αυθεντικότητα της μουσικής του. Μέσα από κρυφές ματιές της ανέμελης, καθημερινής ρουτίνας του Shawn, αποκαλύπτεται μια βαθύτερη και πιο ενδοσκοπική ευκαιρία με έναν πιο ακατέργαστο και πιο δυνατό τρόπο. Το νόημα πίσω από αυτή την καμπάνια μιλάει άμεσα στη συναισθηματική ειλικρίνεια που είναι χαρακτηριστική του Shawn, παρουσιάζοντας το νέο αρώμα του με ένα συναρπαστικό τρόπο, με τον οποίο οι θαυμαστές του μπορούν πλέον να συνδεθούν ακόμα πιο βαθιά.

Συνδυάζοντας τη δημιουργική του ενέργεια, το σύγχρονο στυλ και τις καναδικές ρίζες, το άρωμα Shawn Mendes Signature είναι μια εθιστική μυρωδιά για μια νέα γενιά γυναικών και ανδρών, σχεδιασμένη για να φορεθεί ως ατομική έκφραση εμπιστοσύνης, πάθους και αποφασιστικότητας.

«Είμαι τόσο ενθουσιασμένος που αποκάλυψα το άρωμα της Signature με αυτή την καταπληκτική σειρά οπτικοακουστικών μέσων που δημιουργήσαμε με τον Danny Clinch κατά τη διάρκεια της περιοδείας μου στο Δουβλίνο. Με το ίδιο το άρωμα, καθώς και με αυτήν την καμπάνια, ήθελα να δημιουργήσω κάτι πραγματικά ξεχωριστό που θα μπορούσα να μοιραστώ αυτό που αντιπροσωπεύει την αυθεντικότητα της μουσικής μου και τη σχέση μου με τους θαυμαστές μου», λέει ο ίδιος ο καλλιτέχνης Shawn Mendes.

 

SHOP NOW

 

 

ΤΟ ΑΡΩΜΑ

Ο Shawn Mendes δημιούργησε το Signature μαζί με την αρωματοποιό της IFF, Celine Barel, η οποία είπε: «Αυτό το άρωμα εμπνέεται από την τέχνη του Shawn, το πάθος για τη μουσική και τις καναδικές ρίζες του».

Το Shawn Mendes Signature είναι μια πολύπλευρη σύνθεση που παρουσιάζει απροσδόκητες νότες και δίνει ταυτόχρονα μια γλυκιά και ξυλώδη αίσθηση. Αυτό το αδιαμφισβήτητα εθιστικό άρωμα, με την λουλουδάτη –ξυλώδη (florentalal woody) μυρωδιά αναγνωρίζει την καναδική κληρονομιά του Shawn με μια συμφωνία από Sugar Maple στην καρδιά του. Ανοίγει με αναζωογονητικές νότες εσπεριδοειδών, και ενώ το άρωμα εξελίσσεται με μια σειρά από ακτινοβόλα florals, και τελειώνει με μια ξύλινη εντύπωση που διαρκεί.

SHAWN MENDES SIGNATURE

  • Νότες κορυφής: Το άρωμα ανοίγει με μια φρέσκια συμφωνία που ηλεκτρίζει, από Έλαιο Λεμονιού, Ανανά και κόκκινα Μήλα Mcintosh Apple.
  • Μεσαίες νότες: Ένα γοητευτικό μείγμα από Frangipani, Sugar Maple Accord και Ροδοπέταλα χαρίζουν στο άρωμα μια λουλουδάτη καρδιά.
  • Νότες βάσης: Ένα έντονο ξύλινο φινίρισμα αποκαλύπτεται με έναν απαλό, αισθησιακό συνδυασμό από Dulce de Leche, Λευκό Κέδρο και Skin Musk.

Ο ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

Ο vintage εμπνευσμένος σχεδιασμός του μπουκαλιού μιλά για την εκτίμηση που τρέφει ο ίδιος ο Shawn για την πραγματική δεξιοτεχνία, παρόμοια με τη μουσική και το στυλ του. Το γυαλιστερό γυαλί είναι ανάγλυφο με το όνομα του Shawn, κάνοντας το πραγματικά εξατομικευμένο. Διαθέτοντας μια χάλκινη κιθάρα, χαραγμένη με την υπογραφή του Shawn και σε συνδυασμό με ένα αντίστοιχο καπάκι που μιμείται μια τυλιγμένη κιθάρα, η ρουστίκ και αυθεντική αίσθηση της συσκευασίας κάνει μια μοναδική δήλωση.

Το κουτί όπου παρουσιάζεται το άρωμα είναι εμπνευσμένο από μια αφηρημένη ακουστική κιθάρα του Shawn που αποτελείται από δέντρα, τον ορίζοντα του Τορόντο κι ένα ηχητικό κύμα που προσθέτει μια προσωπική πινελιά προς τους θαυμαστές του.

Comments