Beauty Diaries by Beauty Line

ΕΝΑ ΑΡΩΜΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΘΟΣ

Τι είναι το πάθος; Το πάθος είναι ένα συναίσθημα πανίσχυρο· είναι τόλμη και αποφασιστικότητα· είναι το να ζεις τη ζωή στο έπακρο. Το Sì Passione, το νέο άρωμα του οίκου Giorgio Armani, απελευθερώνει όλο το πάθος της γυναίκας Sì –μιας θηλυκής, δυναμικής και ανεξάρτητης γυναίκας. Είναι ένα άρωμα έντονο και ασυμβίβαστο, για μια γυναίκα με αυτοπεποίθηση, διατεθειμένη να σπάσει τα όρια. Είναι μια γυναίκα που τολμά να πει “ναι”.

Το Sì Passione, σαν μια γεμάτη δύναμη εκδοχή της αρωματικής υπογραφής του Giorgio Armani, δίνει νέα διάσταση στον απόλυτα θηλυκό χαρακτήρα του αρώματος. «Ένας ακαταμάχητος συνδυασμός χάρης, δύναμης και αδάμαστου πνεύματος», όπως είπε ο ίδιος. Η σειρά Sì έχει για οδηγό της, αυτήν ακριβώς την αρχή της απόλυτα μοντέρνας θηλυκότητας, μιας θηλυκότητας ζωντανής και δυναμικής.

Το Sì Passione είναι η έκφραση της σύγχρονης και τολμηρής έννοιας του πάθους, που ενστερνίζεται η γυναίκα του σήμερα. Ατρόμητη, θαρραλέα, αποφασιστική. Λέει Sì.

 

Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟΥ

Το κόκκινο είναι το εμβληματικό σύμβολο του πνεύματος και της ουσίας του Sì Passione –τόσο του ίδιου του αρώματος όσο και της διάθεσης που αποπνέει. Η δυναμική του όψη αναδεικνύει όλη τη ζωντάνια στην καρδιά της φιλοσοφίας του Sì Passione.

«Rosso come segno di vitalità. Rosso come segnale di passione. Rosso beneagurante e positivo», λέει ο Giorgio Armani. «Κόκκινο, σαν σημάδι ζωντάνιας· κόκκινο, σαν ένδειξη πάθους. Κόκκινο, ευεργετικό, για να ενσταλάξει αισιοδοξία».

Το κόκκινο είναι επίσης το χρώμα της αγάπης και του πάθους –του πάθους εκείνου που κάνει την καρδιά να χτυπά πιο δυνατά.

 

ΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ Sì PASSIONE: Η ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΠΑΘΟΥΣ

Το μπουκάλι του Sì Passione ξεχωρίζει με το ζωηρό, δυναμικό κόκκινο χρώμα του, αποτέλεσμα εκατοντάδων δοκιμών που πραγματοποιήθηκαν μέχρι να επιτευχθεί η πιο τέλεια, η πιο καθαρή και φωτεινή απόχρωση του κόκκινου της φωτιάς. Το μπουκάλι του Sì Passione μετατρέπει τις ντελικάτες καμπύλες της χαρακτηριστικής σιλουέτας του Sì σε μια νέα ενσάρκωση γεμάτη χρώμα. Το άρωμα είναι κρυμμένο μέσα στις λιτές γραμμές του μοντέρνου σχεδίου –προφυλαγμένο, προστατευμένο, περιμένοντας τη γυναίκα Sì να το ανακαλύψει.

SHOP NOW

Το χρυσό δαχτυλίδι, σύμβολο της αιωνιότητας και της διαχρονικότητας, κοσμεί με χάρη τον λαιμό του μπουκαλιού, ενώ το πώμα σε σχήμα σταγόνας και φτιαγμένο από βιολογικές πρώτες ύλες, είναι ο συνδετικός κρίκος ανάμεσα στο Sì Passione και στα μπουκάλια των υπόλοιπων αρωμάτων Sì.

 

ΕΝΑ ΝΕΟ ΑΡΩΜΑ, ΕΝΑ ΝΕΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ

Γεννήθηκε από την ίδια οσφρητική υπογραφή, αλλά ταυτόχρονα είναι εντελώς μοναδικό: το Sì Passione είναι μια εντελώς ξεχωριστή ενσάρκωση του Sì. Ανεξάρτητο, σαν τη γυναίκα Sì, το Sì Passione αντανακλά μια πρωτόγνωρη πτυχή του διαρκώς μεταβαλλόμενου χαρακτήρα της. Ένα νέο συναίσθημα, μια νέα θηλυκότητα. Ένα νέο πάθος.

Το Sì Passione, μια δημιουργία της Julie Massé (MANE), αντικατοπτρίζει την ιδιαίτερη δυαδικότητα ανάμεσα στη φωτεινότητα και τον αισθησιασμό, για μια τολμηρή, γεμάτη αυτοπεποίθηση θηλυκότητα. Το Sì Passione υπογραμμίζει ξανά την αρωματική υπογραφή του Sì –το νέκταρ φραγκοστάφυλου Jungle Essence™, συνυφασμένο με το χαρούμενο, ζωηρό αχλάδι. Το άρωμα ανοίγει με το φλογερό, πικάντικο ροζ πιπέρι, σαν μια έκρηξη αδρεναλίνης. Η λουλουδάτη καρδιά του αρώματος χτυπά παθιασμένα, χάρη στις νότες των διάφανων ροδοπέταλων, που επανερμηνεύονται με έναν μοντέρνο τρόπο· το εθιστικό, βελούδινο ηλιοτρόπιο· και το φωτεινό, άκρως θηλυκό αιθέριο έλαιο γιασεμιού, ενός άνθους ντελικάτου και συνάμα δυνατού, αισθησιακού και έντονου.

Στο Sì Passione, το τριαντάφυλλο, το ηλιοτρόπιο και το γιασεμί συνδυάζονται με την υπέροχη βανίλια, δημιουργώντας ένα άρωμα αισθησιακό, με φρουτώδεις και λουλουδάτες νότες, που ενσαρκώνει τη λεπτότητα και τον δυναμισμό της θηλυκότητας. Στην καρδιά του Sì Passione, το ξύλο κέδρου και το κεχριμπαρένιο-ξυλώδες Orcanox™, προσδίδουν ωριμότητα και χαρακτήρα, καθρεφτίζοντας την τόλμη των συναισθημάτων που ξυπνούν το απόλυτο πάθος.

 

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ Sì

Η CATE BLANCHETT ΑΝΤΑΝΑΚΛΑ ΤΟ ΝΕΟ ΠΑΘΟΣ

Σαν ενσάρκωση της γυναίκας Sì, η Cate Blanchett –μια ηθοποιός που δύναμή της είναι η έμφυτη ικανότητά της να γίνεται ένα με κάθε χαρακτήρα που υποδύεται, να επανεφευρίσκει συνεχώς τον εαυτό της, και να εκπέμπει μια αλήθεια μέσα από κάθε της πορτρέτο– ανακαλύπτει μια καινούρια πτυχή του εαυτού της μέσα από την καμπάνια του Sì Passione. Η Blanchett ντύνει κάθε της ρόλο με πάθος και φλόγα· όπως και το Sì, έχει διαφορετικές πλευρές, διαφορετικές νότες που αρωματίζουν την κάθε της διάθεση.

Η διαφημιστική καμπάνια του Sì Passione, μέσα από τον φακό του Tom Munro, αντικατοπτρίζει όλη την αισιοδοξία του κόκκινου, με την Blanchett ντυμένη στο χρώμα της πορφύρας. Πίσω της, ένα φόντο στο κόκκινο της φωτιάς, σαν μια υπέροχη ηχώ του μπουκαλιού Sì Passione. Η εικόνα ενσαρκώνει το ασυμβίβαστο πνεύμα και τη ζωηρή αυτοπεποίθηση της γυναίκας Sì Passione· ο πλούτος του χρώματος συνάδει απόλυτα με τον πλούτο του αρώματος.

Comments