Beauty Diaries by Beauty Line

Κάθε μέρα, το δέρμα μας  είναι εκτεθειμένο στη ζέστη, στο κρύο, στην ρύπανση, στις  υπεριώδες ακτίνες, στο στρες, στην κούραση και στον ανθυγιεινό τρόπο ζωής.

Το HYDRA-GLOBAL Serum  είναι ένα “σούπερ-προϊόν” που ενισχύει την ενυδάτωση και μαθαίνει το δέρμα να συγκρατεί το νερό και να το διατηρεί όσο το δυνατόν περισσότερο.

Αυτό το ενυδατικό αντιγηραντικό προϊόν μπορεί να αποκαταστήσει την υδρική ισορροπία του δέρματος ενώ παράλληλα προωθεί την κυκλοφορία του νερού μέσα στην επιδερμίδα για να μεταφέρει την υγρασία από το εσωτερικό της επιδερμίδας.

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

3 ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ για την επανενεργοποίηση της ενυδάτωσης σε όλα τα επίπεδα της επιδερμίδας

1. Συγκρατεί το νερό στην καρδιά του δέρματος και διεγείρει την ανάπλαση των ιδανικών αποθεμάτων υγρασίας

Το υαλουρονικό οξύ βρίσκεται σε όλα τα στρώματα του δέρματος και δρα σαν σφουγγάρι για την απορρόφηση νερού για να παρέχει στο δέρμα αποθέματα βαθιάς ενυδάτωσης. Με το χρόνο, τα επίπεδα υαλουρονικού οξέος του δέρματος μειώνονται σταδιακά. Κατά συνέπεια, το δέρμα στεγνώνει και χάνει την πυκνότητα και την ελαστικότητά του. Η ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ της SISLEY για να διορθώσει  αυτή την ανεπάρκεια συγκράτησης υγρασίας στο δέρμα, βρίσκεται σε 3 δραστικά συστατικά:

  • Το Εκχύλισμα BLUE AGAVE YEAST (ένα νέο δραστικό συστατικό που χρησιμοποιείται από την Sisley) το οποίο προάγει τη σύνθεση του υαλουρονικού οξέος στο χόριο και αναπληρώνει το υδρικό στρώμα
  • Το CAROB BEAN extract, το οποίο ενεργοποιεί τη σύνθεση και την ανανέωση του υαλουρονικού οξέος στην επιδερμίδα και ενισχύει τα υδατικά αποθέματα του δέρματος.
  • Το εκχύλισμα JAPANESE CEDAR BUD, το νέο δραστικό συστατικό της Sisley, το οποίο ενθαρρύνει τον σχηματισμό των αμινοξέων που αποτελούν το NMF (φυσικός παράγοντας ενυδάτωσης, ο οποίος βρίσκεται μέσα στα κύτταρα της κεράτινης στιβάδας  και ενυδατώνει το δέρμα).

2. Διεγείρει την κυκλοφορία νερού για τη μεταφορά υγρασίας  σε όλα τα στρώματα

Η μετανάστευση του νερού μέσω της επιδερμίδας γίνεται χάρη στις aquaporins, ο ρόλος των οποίων ανακαλύφθηκε το 2003, κερδίζοντας το βραβείο Νόμπελ Χημείας. Οι πρωτεΐνες Aquaporin-3 που βρίσκονται στην κυτταρική μεμβράνη των κερατινοκυττάρων σχηματίζουν έξυπνα κανάλια άρδευσης για να μεταφέρουν το νερό και τη γλυκερόλη, ένα ενυδατικό δραστικό συστατικό που βρίσκεται φυσικά στο δέρμα.

Ωστόσο, με την ηλικία τους καθίστανται λιγότερο διαδεδομένες, περιορίζοντας έτσι την κυκλοφορία του νερού. Το εκχύλισμα WILD PANSY είναι το βασικό ενεργό συστατικό της σειράς Hydra-Global και ενισχύει τη σύνθεση του aquaporin-3, βοηθώντας έτσι την κυκλοφορία του νερού μέσα στο δέρμα.

3. Διατηρεί το νερό εντός του δέρματος

Η απλή αύξηση της ποσότητας του διαθέσιμου νερού δεν αρκεί για να διατηρήσει τα βέλτιστα επίπεδα ενυδάτωσης. Είναι επίσης σημαντικό να ενισχυθεί η κατακράτηση νερού για να μειωθεί η εξάτμιση. Στην επιδερμίδα, ο ρόλος αυτός εκτελείται από τις “σφιχτές συνδέσεις”, οι οποίες συνδέουν τα κύτταρα μεταξύ τους ενώ εμποδίζουν την απώλεια υδρατμών και εξασφαλίζουν ότι η επιδερμίδα είναι σχεδόν εντελώς στεγανή. Ωστόσο, το αφυδατωμένο δέρμα πάσχει από έλλειψη στενών διασταυρώσεων και αυτή η έλλειψη προκαλεί έντονη αφυδάτωση του δέρματος. Τα δύο πιο κάτω δραστικά συστατικά του ορού διατηρούν τα επίπεδα υγρασίας της επιδερμίδας:

  • Το εκχύλισμα CAROB BEAN εμποδίζει την εξάτμιση του νερού
  • To εκχύλισμα EDELWEISS ενισχύει την αδιαπερατότητα του κερατοειδούς και έτσι η απώλεια νερού μειώνεται και το δέρμα διατηρεί ένα ιδανικό επίπεδο νερού από τα πρόσφατα ανανεωμένα αποθέματα.

Πώς να χρησιμοποιήσεις τον ορό:

Το Hydra-Global Serum μπορεί να εφαρμοστεί πριν από την Hydra-Global Skincare για να ενισχύσει και να βελτιστοποιήσει τις ιδιότητες της κρέμας. Διεγείρει τους  φυσικούς μηχανισμούς.

Μπορεί επίσης να εφαρμοστεί πριν από οποιαδήποτε περιποίηση επιδερμίδας Sisley, Sisley, Sisleÿa, All Day All Year η Black Rose Skin Infusion Cream

Είναι ιδανικό προϊόν για όλους τους τύπους δέρματος  παρέχοντας ταυτόχρονα έντονη ενυδάτωσή.

Comments