Γνωριστήκαμε το 2003, βλέπε Narciso Rodriguez For Her, συνεχίσαμε τις συστάσεις το 2014 με το Narciso Eau de Parfum και δεθήκαμε for ever and ever το 2016 με το Narciso Poudrée. Αγαπήσαμε το μαύρο γυάλινο μπουκαλάκι, το ίδιο και το λευκό, ακόμα παραπάνω όμως το καινούριο στην οικογένεια, nude. Για αυτόν ακριβώς τον λόγο σήμερα θα του αφιερώσουμε την μέρα. Ολόκληρη όμως. Ladies, let me introduce you Narciso Poudrée.

Πως θα το περιέγραφα; Χμ. ΑΙσθησιακό. Σαγηνευτικό. Βελούδινα δυναμικό και ντελικάτο. Ζεστό και ώριμο. Δεν θα σταθώ απλά στον πουδρέ του χαρακτήρα- θα σας αναλύσω τις νότες του μια προς μια. Έχουμε και λέμε λοιπόν: τριαντάφυλλο Βουλγαρίας, γιασεμί, άνθος πορτοκαλιού, musk, vetiver, κέδρος, κουμαρίνη και πατσουλί. Όλα μαζί δημιουργούν μια ανεπαναληπτα ρομαντική μυρωδιά ιδανική για όλες μας ανεξαρτήτως ηλικίας και στυλ. Διαχρονικό και κατάλληλο για όλες τις ώρες, μπορεί να φορεθεί φθινόπωρο, χειμώνα, άνοιξη και καλοκαίρι -ναι καμία εξαίρεση- και θα σας συντροφεύει πιστά στο γραφείο, στο ραντεβού και στις βόλτες. Α και για να μην ξεχάσω- σπάει κάθε ρεκόρ διάρκειας, βλέπε άνω απο έξι ώρες χωρίς ενδιάμεσο ψιτ, όπως και τα αδελφάκια του!

Για να ανακεφαλαιώσω, θέλετε να μείνετε πιστοί στην πουδρέ διάθεση του Narciso Rodriguez αλλά ψάχνετε το κάτι νέο, το διαφορετικό, το συναρπαστικό? Μα είναι μπροστά σας! Narciso Poudrée! Again and again and again!

 

13886388_10154258105721183_5901377143059490722_n

Rina

Comments