Για πολλά χρόνια το ντύσιμο και το στυλ μας βασιζόταν αποκλειστικά σε  όσα βλέπαμε και ξεχωρίζαμε στις πασαρέλες των εβδομάδων μόδας στην Νέα Υόρκη, Λονδίνο, Μιλάνο και Παρίσι. Παρακολουθούσαμε τις επιδείξεις μόδας με ευλάβεια, συνοψίζαμε τι μας άρεσε και κάπως έτσι αποφασίζαμε τι θα φοράγαμε την επόμενη σεζόν.  Σήμερα, δεν περιοριζόμαστε στο τι μας παρουσιάζουν οι σχεδιαστές αλλά επηρεαζόμαστε κατά πολύ και από το φαινόμενο street-style.

 

Street-style is everywhere! Σε κάθε περιοδικό μόδας, εφημερίδα ή fashion blog. Επηρεάζει σε ισχυρό βαθμό ολόκληρη την βιομηχανία της μόδας. Και δημιουργεί νέα trends. Από την Νέα Υόρκη, μέχρι το Παρίσι, μοντέλα και fashionistas από όλο τον κόσμο θέτουν νέες τάσεις της μόδας και της ομορφιάς εκτός πασαρέλας.

 

Αυτή την σεζόν, σαν γνήσια beauty addict και street-style lover, είδα και λάτρεψα το navy blue eyeliner, τις μεταλλικές σκιές και τα έντονα σκουρόχρωμα φρύδια. Επειδή όμως άλλο να σας τα λέω και άλλο να τα βλέπετε, δεν έχω παρά να σας παρουσιάσω μέσα από τον φακό του super-talented Adam Katz Sinding, δημιουργό του blog Le 21ème, τα αγαπημένα μου street-style beauty looks για την σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2014. Και το καλύτερο? Σας βρήκα και τα καλυτέρα προϊόντα για να τα πετύχετε.

 

Street Spirit_slideShow__new2-05 Street Spirit_slideShow__new2-02Street Spirit_slideShow__new-04 treet Spirit_slideShow_-07 treet Spirit_slideShow_-03  treet Spirit_slideShow_-01treet Spirit_slideShow_-08

RinaRina

Comments