Beauty Diaries by Beauty Line

Το προσωπικό μου ραντεβού με την Artist του brand The BrowGal, είχε προγραμματιστεί τηλεφωνικώς μια εβδομάδα πριν -ενώ ήμουν στο Μιλάνο actually-. Ενδιάμεσα μέσα σε ταξί, τρένα και αεροπλάνα βρήκα τον χρόνο να σκεφτώ τι ήθελα να μάθω για τα φρύδια μου. Πρέπει να είναι πανομοιότυπα; Και εμένα που δεν είναι; Πρέπει να τα αφήνουμε με το φυσικό τους χρώμα; Να είναι πιο σκούρα ή πιο ανοιχτόχρωμα; Αλλάζει ο τόνος τους ανάλογα με το μακιγιάζ ή ουδεμία σχέση έχει; Ουφ, είναι πολλές οι απορίες. Και ο χρόνος μου μαζί της πολύ λίγος!

 

Αφού λοιπόν ήρθα πίσω στην βάση μου, ξεκουράστηκα λίγο, έβαλα τα καλά μου και έτρεξα στο κατάστημα της Σταυρού για να την συναντήσω. Με ένα εσπρέσο στο χέρι και με το σημειωματάριο στο άλλο ξεκίνησα να γράφω τις απαντήσεις στα φλέγον ερωτήματα μου. Όχι τα φρύδια μας δεν πρέπει να είναι δίδυμα αλλά αδελφές meaning παρόμοια αλλά όχι ίδια σαν δυο σταγόνες νερό. On trend είναι τα ελαφρώς πιο σκούρα φρύδια από το χρώμα των μαλλιών μας. Και ναι- αλλάζουμε τον τρόπο που τα βάφουμε αναλόγως μακιγιάζ -αν πχ πάμε για έντονα smokey eyes, φροντίζουμε να είναι πιο διακριτικά-. Και ενώ μιλάμε, αναλύουμε, γελάμε τσουπ! Μου συστήνει το The BrowGal Second Chance – Brow Enhancement Serum. Δεν θα προσποιηθώ ότι το ήξερα και το λάτρευα μήνες πριν, θα σας πω την αλήθεια- δεν είχα ιδέα περι τίνος πρόκειται και κάπου εδώ κρύβεται και η μαγεία.

 

Αρχικά να σας πω δεν ήξερα ότι υπάρχει serum για τα φρύδια γενικότερα. Θεωρούσα πάντα ότι για την εν λόγω περιοχή μπορείς να βρεις μολύβια, σκιές, τζελ φιξαρίσματος και τσιμπιδάκια. Serum? Ούτε καν! Για αυτόν ακριβώς τον λόγο έκανα σαν μωρό παιδί με το που το πήρα στα χέρια μου! Το Chance Brow Enhancing Serum είναι ένας καινοτόμος, απίστευτα αποτελεσματικός ορός φτιαγμένος ειδικά για να βελτιώνει την περιοχή των φρυδιών. Χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Restoplex -δημιούργημα της Tonya Crooks– και άλλα βασικά συστατικά βελτιώνει, ενισχύει και δυναμώνει την τρίχα μέσα σε μόλις τέσσερις εβδομάδες. Αποτελείται από μια βούρτσα με δόνηση τριών ταχυτήτων ιδανική για να αυξάνει την κυκλοφορία στην περιοχή και να στέλνει το προϊόν στη ρίζα των φρυδιών για γρηγορότερα αποτελέσματα.

 

Πως χρησιμοποιούμε το The BrowGal Second Chance – Brow Enhancement Serum? Η σωστή ώρα είναι μια- πριν κοιμηθούμε και πάντα σε καθαρό, στεγνό δέρμα.  Ανακινούμε απαλά τον σωλήνα και αφαιρούμε σιγά σιγά το βουρτσάκι -προσεκτικά μην χυθεί ο ορός-. Πιέζουμε απαλά το κουμπί στην άκρη του από 1 έως 3 φορές ανάλογα με την ένταση της δόνησης που επιθυμούμε. Ξεκινάμε από την εξωτερική πλευρά του φρυδιού και προχωράμε προς το εσωτερική. Με απαλές κινήσεις τοποθετούμε το βουρτσάκι πάνω σε κάθε φρύδι αντίθετα από την φορά των τριχών. Χρειάζονται μόνο πέντε δευτερόλεπτα. Προσοχή, μετά την εφαρμογή η περιοχή θα αποκτήσει ένα ροζέ χρώμα. Μην τρομάξετε είναι απόλυτα φυσιολογικό -σκέψου ότι ο εν λόγω ορός διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος στην περιοχή-. Αφού τελειώσουμε και με τα δύο φρύδια, ξεπλένουμε το βουρτσάκι με νερό και τοποθετούμε πίσω στον σωλήνα.

 

And that’s a wrap! Thumbs up λοιπόν στην Tonya Crooks και στο ολόδικο της The BrowGal Second Chance – Brow Enhancement Serum που κατάφερε το ακατόρθωτο- να δημιουργήσει το τέλειο, φυσικό φρύδι χωρίς καμιά ατέλεια (όσο κοντά κι αν το δεις). Oh, what a gift!

 

 

 

 

Rina

Comments