Το 2006 προκάλεσε υστερίες πανικού με το λανσάρισμα του τολμηρού αρώματος Black Orchid και έξι μήνες μετά παρουσίασε την σούπερ-πολυτελή unisex συλλογή Private Blend με εντελώς αντι-συμβατικά αρώματα για την ήδη υπάρχουσα βιομηχανία των αρωμάτων. Ο πολυσυζητημένος σχεδιαστής μόδας πέρασε με πολύ ευκολία στην βιομηχανία των αρωμάτων και κατάφερε να κάνει τους πάντες να μιλούν για τις θεσπέσιες μυρωδιές των μοναδικών αρωμάτων του.  Τα αρώματα Tom Ford κατέφτασαν στην Κύπρο κάνοντας κάθε beauty lover χαρούμενο!

Η συλλογή Signature

Η συλλογή Tom Ford Signature Fragrances είναι εμπνευσμένη από το σαγηνευτικό παρελθόν των αρωμάτων, όταν τα πιο περιζήτητα συστατικά από όλο τον κόσμο μεταλλάχτηκαν σε αισθήσεις που δεν χάνονται με το πέρασμα του χρόνου.  Το κάθε Signature άρωμα είναι μοντέρνο αλλά ταυτόχρονα κλασσικό και έχει την αόρατη αλλά την ίδια στιγμή αξέχαστη δύναμη να σαγηνεύει.  Από γοητευτικό αισθησιασμό σε άφθονο δράμα σε ήρεμη κομψότητα, οι Signature αισθήσεις εκφράζουν την προσωπική φιλοσοφία του Tom Ford: το άρωμα έχει την δύναμη να υποδηλώνει μια ολόκληρη ιστορία για σένα.

Η συλλογή Private Blend

Η συλλογή του Tom Ford Private Blend είναι μια πολύτιμη συλλογή από αρώματα σχεδιασμένα από τον Tom Ford για τον πραγματικά τεχνοκρίτη. Το κάθε Private Blend άρωμα ξεκινά με μια γοητευτική νότα αρώματος και εμπλουτίζεται με ασυνήθιστες σειρές με ξεχωριστές νότες για να δημιουργήσει μια πολύ εμπλουτισμένη σύνθεση Eau De Parfum το οποίο γοητεύει, προκαλεί και διεγείρει.

Τα αρώματα Tom Ford μπορείτε να τα βρείτε στο Beauty Line Άλφα Μέγα, Λευκωσία Τηλ. 22354292 και Beauty Line Κολωνακίου, Λεμεσός Τηλ. 25320122.

Chrysa

Comments