Αγαπημένες μου, το άρωμα του Tom Ford Black Orchid το ξέρετε. Το αδελφάκι του όμως, Velvet Orchid το γνωρίσατε ή ακόμα? Αν ναι, σήμερα θα μάθετε πολλά παραπάνω! Αν όχι, σήμερα θα το ανακαλύψετε! Ένα είναι το σίγουρο: θα το αγαπήσετε.

To Velvet Orchid έχει νότες απο περγαμόντο, μανταρίνι, μέλι, βανίλια, άνθη πορτοκαλιάς, τριαντάφυλο, γιασεμί, νάρκισο, μανόλια, ορχιδέα, ρούμι, σουετ, σανδαλόξυλο, λάβδανο και τέλος μύρο. Καμία απο αυτές δεν ξεχωρίζει ή υπερτερεί και αν και η μυρωδιά του αρώματος θυμίζει Άπω Ανατολή, θεωρείτε floriental -συνδιασμός oriental μυρωδιάς με λουλουδένιας.  Σε τι διαφέρει όμως με το κλασσικό Black Orchid? Οι αρωματοποιοί του οίκου αφαίρεσαν 20% απο τις νότες της μαύρης ορχιδέας, πρόσθεσαν γιασεμί και ενίσχυσαν τις νότες απο εσπεριδοειδή. κάνοντας το πιο θηλυκό και ντελικάτο.

Είναι ένα άρωμα γλυκό λοιπόν, αισθησιακό που αντέχει για ώρες, κατάλληλο για βράδυ αλλά και για πρωί ή και απογευματάκι. Plus point: το super-luxe μωβ πτυχωτό γυάλινο μπουκαλάκι και η gloss συσκευασία του, που ομορφαίνουν το μπουντουάρ μας ακόμα παραπάνω! Can it get any better than this?

Beauty Diaries by Beauty Line - Gigi Hadid for Tom Ford Velvet Orchid
Η Gigi Hadid για το Velvet Orchid.
Rina

Comments