Οι κανόνες μόδας καταγράφτηκαν και στα αξεσουάρ με τα δαχτυλίδια να κλέβουν την παράσταση στα  φθινοπωρινά catwalks. Δαχτυλίδια παντού, σε όλα τα δάχτυλα, σε όλα τα σχέδια, μήκη και υλικά που κάνουν κάθε γυναίκα χαρούμενη. Αν κάποτε το ακριβό μονόπετρο ήταν αρκετό αξεσουάρ, τότε κυρίες μου λυπάμαι, αλλά το μονόπετρο από μόνο του είναι τόσο ξεπερασμένο όσο και τα περμανάντ μαλλιά των 90s. Αν δεν με πιστεύετε, ρωτήστε και τον Karl Lagerfeld που έκανε τάση τα δαχτυλίδια φορεμένα δυο, ακόμα και τρία μαζί σε κάθε δάχτυλο ξεχωριστά.

RING-1

Δηλώνουν από μόνα τους statement και δεν χρειάζεται το κατάλληλο outfit για να τα αναδείξετε. Φοριούνται από το πρωί μέχρι το βράδυ, ακόμα και όταν κοιμάστε (ναι, τόσο ενθουσιασμένες είμαστε), ενώ δεν υπάρχει κρυφή συνταγή για την επιλογή τους. Μπορεί να είναι πολύτιμοι λίθοι συνδυασμένοι με ασημένια σε στυλ βέρας, σε σχήμα σταυρού, χρωματιστά ή χρυσά, χοντρά ή λεπτά.

RING-2

 

Οι επιλογές είναι αμέτρητες, ενώ οι σχεδιαστές δεν σταματούν να ιντρικάρουν τη φαντασία μας προτείνοντας μας κάθε σεζόν και καινούργια. Ακόμα και η high street ένιωσε την τάση που κατέφτασε με μανία και προνόησε να μην αφήσει καμιά μας παραπονεμένη στολίζοντας τις βιτρίνες τους με  fantasie δαχτυλίδια για το κάθε δάχτυλο ξεχωριστά.

RING-3

Chrysa

Comments