Είμαι απο αυτές που 1η Σεπτεμβρίου βάζουν τα μαγιώ πίσω στην θέση τους, ετοιμάζουν χώρο για σακάκια, γράφουν τα must-have beauty products για την νέα σεζόν και ζούν-αναπνέουν για τα πρωτοβρόχια! Για αυτόν ακριβώς τον λόγο χαμηλώνω και τους τόνους στο μανικιούρ μου. Bye bye έντονο ροζ, στο επανιδείν αγαπημένο κοραλί, να προσέχεις oh-so-bright πράσινο. Hello Make Up Studio No.152 Indigo Nail Colour!

Έψαχνα απο πέρσι το τέλειο μπλε. Όχι γαλάζιο, όχι σκούρο όσο το midnight blue, όχι ανοιχτόχρωμο όσο το baby blue. Και bingo! Το βρήκα φέτος! Είναι κάτι μεταξύ μπλέ και μωβ. Συνδιάζεται τέλεια με denim. Κολακεύει απίστευτα το χρώμα της επιδερμίδας μου. Πως είναι όμως η εφαρμογή του? Έχουμε και λέμε λοιπόν- απλώνεται πανεύκολα στο πι και φι- μόνο δύο στρώσεις είναι υπέρ-αρκετες για πλήρη κάλυψη και λαμπερό τέλειωμα. Στεγνώνει γρήγορα, ναι καλά ακούσατε busy ladies, και ξεβάφεται πανεύκολα. Τέλος αντέχει για μέρες και μέρες, σε εμένα προσωπικά δέκα ολόκληρες, και δεν φθείρεται εύκολα.

Here we are λοιπόν! Στα παρα πέντε για Φθινόπωρο, αποχαιρετώ το Καλοκαίρι 2016 με ένα πλατύ χαμόγελο και τέλεια βαμμένα νύχια χάρη στο Make Up Studio No.152 Indigo Nail Colour!

 

14269298_10154341184211183_1583556150_n

Rina

Comments