Beauty Diaries by Beauty Line

ΕΧΟΝΤΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΤΟ 2011, Η ΣΕΙΡΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ VISIONNAIRE ΤΗΣ LANCÔME ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ ΜΕ ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ, ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΕΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΩΠΑ· ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΕ ΕΝΕΡΓΟ ΡΟΛΟ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ.

Στον απόλυτα διασυνδεδεμένο κόσμο του σήμερα, οι γυναίκες είναι πιο δυναμικές και πιο δραστήριες από ποτέ. Υπό την πίεση να είναι πάντα τέλειες, θέτουν ως στόχο τους την επίτευξη προσωπικής ανάπτυξης και, ταυτόχρονα, τέλειας επιδερμίδας.

Ομοιόμορφη, ελκυστική, λαμπερή, επιδερμίδα γεμάτη φρεσκάδα: αυτά είναι τα ζητούμενα ως αποδεικτικά στοιχεία της επιτυχημένης και ισορροπημένης ζωής.

Κι όμως, με την πάροδο του χρόνου, και όπως προστάζει η φύση, η επιδερμίδα χάνει τη λάμψη της. Αποκτά θαμπάδα, οι πόροι είναι πιο ορατοί, και οι λεπτές γραμμές βαθαίνουν για να γίνουν τελικά ρυτίδες. Η σειρά Visionnaire φέρνει τη δική της θετική φιλοσοφία, βοηθώντας τις γυναίκες να προσαρμοστούν στο πέρασμα του χρόνου και να συμμετάσχουν ενεργά στη δική τους ομορφιά.

Έτσι, το 2017, η Lancôme κυκλοφορεί ένα νέο προϊόν περιποίησης της επιδερμίδας, με σαφή φιλοδοξία να αντιστρέψει δυναμικά τις συνέπειες του χρόνου: το μοναδικό, 2 σε 1 Visionnaire Crescendo™ Progressive Night Peel, που μένει στην επιδερμίδα για να την περιποιηθεί εντατικά, χωρίς να χρειάζεται ξέβγαλμα.

Εμπνευσμένο από δερματολόγους, το Visionnaire Crescendo™ είναι ένα ρευστό προϊόν απολέπισης με δύο φάσεις βαθμιαίας έντασης, που χρησιμοποιούνται διαδοχικά σε έναν πλήρη κύκλο 28 νυκτών. Το αποτέλεσμα είναι η πραγματική μεταμόρφωση της επιδερμίδας: ομοιόμορφος τόνος, ανάκτηση λάμψης, σύσφιγξη πόρων, λιγότερο έντονες ρυτίδες και λεπτές γραμμές – με άλλα λόγια, αποτελεσματική επανόρθωση των πρώτων σημαδιών αλλαγής.

Καμιά γυναίκα δεν θα μπορέσει να αντισταθεί στο επαναστατικό αυτό προϊόν, που θα αποτελέσει τη νέα προσθήκη στο πρόγραμμα ομορφιάς τους.

VISIONNAIRE_CRESCENDO

Η LANCÔME ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ, ΕΜΠΝΕΥΣΜΕΝΗ
ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ:

ΤΟ SIIT™¹ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΥΡΗΝΑΣ ΤΟΥ VISIONNAIRE CRESCENDO™

Κι αν το ιδανικό πρόγραμμα ομορφιάς δεν ήταν μια γραμμική διαδικασία, αλλά μια σταδιακή ενσωμάτωση θεραπειών και τεχνικών επιτάχυνσης;

Για την ανάπτυξη της διπλής σύνθεσης του Visionnaire Crescendo™ Progressive Night Peel, τα εργαστήρια της Lancôme άντλησαν έμπνευση από δύο φαινομενικά άσχετες μεταξύ τους πρακτικές: τις δερματολογικές διαδικασίες και τη διαλειμματική προπόνηση.

 

Έμπνευση από τη δερματολογία: «νέα επιδερμίδα» με τη δύναμη της απολέπισης

Η απλή απολέπιση (μικρόκοκκοι) και τα scrubs (απολέπιση με βούρτσα ή γάντι) αρκούν για την απομάκρυνση μερικών νεκρών κυττάρων από την επιφάνεια της επιδερμίδας. Ωστόσο, το Visionnaire Crescendo™ Progressive Night Peel είναι εντελώς διαφορετικό, χάρη στην έξυπνη, προοδευτική ενεργοποίηση των δραστικών συστατικών του.

Η μέθοδος απολέπισης βαθμιαίας έντασης, που δημιουργήθηκε από δερματολόγους, περιλαμβάνει πλέον μια φάση προετοιμασίας πριν από την εφαρμογή προϊόντων αυξανόμενης έντασης. Το πρώτο στάδιο έγκειται στην προπαρασκευαστική απολέπιση της επιδερμίδας, ώστε να ενισχυθεί η διεισδυτική δράση των ενεργών συστατικών· το δεύτερο στάδιο αφορά στην αύξηση της συγκέντρωσης των ενεργών συστατικών, ώστε να βελτιωθεί η ανεκτικότητα στην επιδερμίδα και να επιτευχθούν μεγαλύτερα οφέλη. Αυτές οι διφασικές διαδικασίες εξασφαλίζουν την πλέον αποτελεσματική αναπλαση της επιδερμιδας και το βέλτιστο δυνατό τελικό αποτέλεσμα, σε σχέση με τις απλές απολεπιστικές μεθόδους που χρησιμοποιούνταν κάποτε.

Έμπνευση από τον αθλητισμό: η κατάλληλη προπόνηση για την επιδερμίδα

Εντούτοις, η δερματολογία δεν αποτέλεσε τη μόνη επιρροή. Το Visionnaire Crescendo™ είναι επίσης εμπνευσμένο από την ΥΕΔΠ (Υψηλής Έντασης Διαλειμματική Προπόνηση), μέθοδος ιδιαίτερα δημοφιλής μεταξύ των μαραθωνοδρόμων, κατά την οποία οι περίοδοι έντονης άσκησης εναλλάσσονται με περιόδους ανάπαυσης.

Η συγχώνευση των δερματολογικών (προοδευτική απολέπιση) και των αθλητικών πρακτικών (ΥΕΔΠ) οδήγησε σε μια αποκλειστικότητα της Lancôme, γνωστή ως SIIT™ (Skin Interval Intensity Training™ – Υψηλής Έντασης Διαλειμματική Προπόνηση Επιδερμίδας). Τα εργαστήριά μας χρησιμοποίησαν την έννοια αυτή στη διαδικασία ανάπτυξης του Visionnaire Crescendo™ Progressive Night Peel. Σαν μια διφασική απολέπιση προοδευτικής έντασης, δημιουργήθηκε για να επανορθώσει πιο αποτελεσματικά τα σημάδια του χρόνου, διεγείροντας την ανάπλαση της επιδερμίδας και χαρίζοντας λεία υφή, ομοιόμορφο χρώμα και λάμψη στην επιδερμίδα.

Comments