Είναι πολύ σημαντικό να διατηρήσετε τα χέρια σας απαλά, λεία και όμορφα. Όπως το πρόσωπο έτσι και τα χέρια βρίσκονται συνεχώς εκτεθειμένα.

Τα χέρια, χρειάζονται  περιποίηση και προσοχή ολόχρονα και όχι μόνο τον χειμώνα! 

 Πιο κάτω θα βρείτε 4 απλά βήματα για το  πώς να περιποιηθείτε τα χέρια σας έτσι ώστε να είναι πάντα νεανικά.

1.Κάντε απολέπιση:

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε  το πίλινγκ του προσωπου ή και του σώματος σας στα χέρια σας. Η απολέπιση  ιδανικά πρεπει να γίνετε μία φορά την εβδομάδα. Η απολέπιση βοηθά να απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα από  την επιδερμίδα των χεριών και να ανανεώσει τα χέρια.

2.Ενυδατώστε τα χέρια σας:

Βρείτε λοιπόν την κατάλληλη κρέμα για τις ανάγκες των χεριών σας και να την έχετε πάντα μαζί σας είτε στην τσάντα ή στο γραφείο σας για να τη χρησιμοποιείτε τακτικά. Είναι πολύ σημαντικό να ενυδατώσετε τα χέρια σας τη στιγμή που νιώθετε ότι το χρειάζονται και κάθε φορά μετα το πλύσιμο των χεριών.


3. Χρησιμοποιείτε πάντα αντηλιακό στα χέρια σας:
Απλώνετε αντηλιακό στα χέρια σας κάθε μέρα ιδιαίτερά τους καλοκαιρινούς μήνες  και κυρίως όταν οδηγείτε. Ακόμη και όταν οδηγείτε το 60% της ηλιακής ακτινοβολίας μπορεί να διαπεράσει  ακόμα και απο  τα παράθυρα των αυτοκινήτων

4. Φοράτε πάντα γάντια:

Τα γάντια είναι ο καλύτερος τρόπος για να μην δείχνουν τα χέρια σας ταλαιπωρημένα. Φοράτε πάντα γάντια όταν κάνετε τις δουλειές του σπιτιού ή όταν χρησιμοποιείτε διάφορα χημικά καθαριστικά. Επίσης σε  περιπτώσεις που  ασχολείστε με τον κήπο η χρήση γαντιών είναι απαραίτητή.

Comments