Beauty Diaries by Beauty Line

Μπαμ! Αντιγήρανση για ανυπόμονους. Επανακτήστε νεανικό δέρμα με την πλούσια, ισχυρή αντιγηραντική δράση της φρέσκιας Βιταμίνης C. Σας παρουσιάζουμε το ΝΕΟ Clinique Fresh Pressed™ Renewing Powder Cleanser with Pure Vitamin C και το Clinique Fresh Pressed™ Daily Booster with Pure Vitamin C 10%, ένα απλό  τρόπο να ενισχύσετε την αντιγηραντική σας ρουτίνα περιποίησης. Ακριβώς όπως και ο πρωινός, φρεσκοστυμμένος χυμός ή η καθημερινή βιταμίνη σας βοηθάει να παραμείνετε υγιής εσωτερικά, έτσι και αυτό το σούπερ-ισχυρό σύστημα έχει σχεδιαστεί ως καθημερινό συμπλήρωμα το οποίο αναζωογονεί ορατά το δέρμα εξωτερικά.

Το ΝΕΟ Clinique Fresh Pressed™  System  αξιοποιεί την πλήρη δύναμη της φρέσκιας Βιταμίνης C, στην πιο υψηλή της συγκέντρωση, για να προσφέρει περισσότερη λάμψη, πιο ομοιόμορφο τόνο και να εξομαλύνει την υφή του δέρματος. Η Βιταμίνη C έχει πιο ισχυρή δράση όταν είναι φρέσκια, καθώς με το πέρασμα του χρόνου χάνει τις φυσικές τις ιδιότητες. Η ειδική συσκευασία απομονώνει την Βιταμίνη C μέχρι να ενεργοποιηθεί, διατηρώντας την φρεσκάδα και την πλήρη ισχύ της, προσφέροντας αξιοθαύμαστα αποτελέσματα μέσα σε 7 μόνο μέρες. Από την πρώτη κιόλας χρήση, θα νιώσετε το δέρμα σας πιο φωτεινό, πιο λαμπερό. Με τη συνεχή χρήση, θα παρατηρήσετε ότι το δέρμα σας είναι πιο σφριγηλό, με πιο ομοιόμορφο χρωματικό τόνο, πιο μαλακό, με μειωμένες γραμμές και ρυτίδες και πιο νεανική λάμψη. Πρώτα καθαρίστε, και μετά ενισχύστε με την δύναμη της αγνής Βιταμίνης C.

1. Καθαρισμός: Αφυπνίστε την ανανέωση του δέρματος κάθε πρωί.

ΝΕΟ Clinique Fresh Pressed™ Renewing Powder Cleanser with Pure Vitamin

HyperFocal: 0

Ενεργοποιήστε αυτή την εξαιρετικά λεπτή σκόνη με νερό για μια συναρπαστική εμπειρία καθαρισμού, η οποία αποκαλύπτει πιο υγιές, πιο νεανικό δέρμα με αποδεδειγμένα αποτελέσματα από την πρώτη κιόλας εφαρμογή. Το δέρμα ξυπνά άμεσα με ανανεωμένη υφή και πιο λαμπερή εμφάνιση. Η φόρμουλα είναι απαλή και δεν ξηραίνει την επιδερμίδα, κατάλληλη για καθημερινή χρήση, κάθε πρωί. Επαναφέρει την φυσική αναγέννηση των κυττάρων και προετοιμάζει το δέρμα για την θεραπεία με το Booster. Καινοτόμα φακελάκια μιας χρήσης, προστατεύουν την δραστικότητα της φόρμουλας, παρέχοντας έτσι την πιο φρέσκια, πιο αγνή μορφή Βιταμίνης C σε κάθε δόση.

Πώς να ενεργοποιήσετε την σκόνη καθαρισμού:

 1. Αδειάστε την σκόνη σε βρεγμένο χέρι.
 2. Προσθέστε νερό και αναμίξετε καλά μέχρι να γίνει σαπουνάδα.
 3. Κάντε μαλακό μασάζ στο πρόσωπο.
 4. Αφήστε για 1 λεπτό προς καλύτερη απορρόφηση την αγνής Βιταμίνης Γ.
 5. Αφαιρέστε καλά.

Συστατικά και τεχνολογία:

 • Βιταμίνη C (Ασκορβικό Οξύ) βοηθά στην άμεση αποκατάσταση της ακτινοβολίας, λάμψης και φωτεινότητας του δέρματος.
 • Άργιλος Καολίνης, γνωστός για τις φυσικές, καθαριστικές του ιδιότητες, βοηθά να απορροφηθεί το λάδι, η βρωμιά και οι ρύποι ενώ συγχρόνως καθαρίζει και απολεπίζει απαλά το δέρμα.
 • Σαλικυλικό Οξύ βοηθά στην απολέπιση καθώς διασπά και απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και περιττό λάδι από την επιφάνεια του δέρματος, αποκαλύπτοντας πιο ομοιόμορφο τόνο και πιο απαλή υφή.

1. Ενίσχυση: Ενδυναμώστε την δράση της ενυδατικής σας κρέμας 2 φορές την μέρα.

ΝΕΟ Clinique Fresh Pressed™ Daily Booster with Pure Vitamin C 10%

 

24531-CL_fresh_pressed_booster_serum-INT_v3

Ενεργοποιείστε αυτό το μοναδικό Booster  για να απελευθερώσετε την ολοκληρωμένη αντιγηραντική δύναμη της φρέσκιας Βιταμίνης C 10%, η οποία αναζωογονεί και ανανεώνει την επιδερμίδα. Απλά πατήστε το κουμπί για να απελευθερώσετε την αγνή Βιταμίνη C, ανακαινίστε καλά για να αναμιχθεί με το αντιγηραντικό γαλάκτωμα και είναι έτοιμη να σας παραδώσει την αναζωογονητική της δύναμη. Όπως κάνατε και  με ένα καθημερινό συμπλήρωμα διατροφής, απλά αναμίξτε 2 σταγόνες με την αγαπημένη σας ενυδατική κρέμα Clinique και θα νιώσετε άμεσα το δέρμα σας πιο φωτεινό, ενώ μέσα σε 7 μόλις μέρες θα αποκτήσετε αξιοσημείωτα  πιο ομοιόμορφο τόνο και πιο απαλή υφή.

 • Φρεσκάδα από την πρώτη κιόλας εφαρμογή.

Άμεσα, το δέρμα γίνεται 36% πιο φωτεινό και μέσα σε μια μόλις βδομάδα, θα δείτε το δέρμα σας πιο λαμπερό, πιο μαλακό και πιο σφριγηλό.

 • Αποκατάσταση σε 4 μόνο βδομάδες.

Οι δυσχρωμίες γήρανσης μειώνονται ορατά  κατά 21%, οι γραμμές και ρυτίδες μειώνονται ορατά  κατά 32%.

 • Ανανέωση σε μόλις 12 βδομάδες.

Οι δυσχρωμίες γήρανσης μειώνονται ορατά  κατά 32%, οι γραμμές και ρυτίδες μειώνονται ορατά κατά 43% και το δέρμα φαίνεται κατά 41% πιο σφριγηλό.

Φρέσκο σημαίνει δύναμη

Η αγνή Βιταμίνη C υποβαθμίζεται όταν έρθει σε επαφή με οξυγόνο, έτσι είναι στην πιο δραστική της μορφή όταν είναι φρέσκια. Για πιο δραστικά αποτελέσματα, το 10% Βιταμίνης C υπό μορφή σκόνης είναι αποκλεισμένο σε ειδικά σφραγισμένο θάλαμο, μέσα σε αδιαφανή φιαλίδιο. Απελευθερώνεται υπό μορφή καταπραϋντικού γαλακτώματος για να το αναμίξετε, μόνο όταν είστε έτοιμοι να το χρησιμοποιήσετε. Ενεργοποιώντας την Βιταμίνη C ακριβώς πριν την πρώτη χρήση, εξασφαλίζετε η δραστικότητα της για 7 μέρες, προσφέροντας σας έτσι μέγιστα αποτελέσματα.

Γεμάτο με ισχυρά αντιγηραντικά και αναζωογονητικά συστατικά, αυτό το καταπραϋντικό γαλάκτωμα βοηθά να ενεργοποιηθεί η δύναμη της αγνής Βιταμίνης C.

Πώς να ενεργοποιήσετε και να χρησιμοποιήσετε το Booster:

 1. Μην αφαιρέσετε το καπάκι. Αφαιρέστε μόνο το χαρτί αλουμινίου.
 2. Πιέστε μαλακά την εσωτερική μπαλίτσα 2 φορές για να απελευθερωθεί η σκόνη της Βιταμίνη C και να ενωθεί με το καταπραϋντικό γαλάκτωμα.
 3. Ανακαινίστε καλά για 15 δευτερόλεπτα πριν την κάθε χρήση.
 4. Αφαιρέστε το καπάκι.
 5. Αναμίξτε 2 σταγόνες μαζί με την ενυδατική κρέμα μέρας ή νύχτας και ενισχύστε την δύναμη της καθημερινής σας ρουτίνας.
 6. Για κάθε επόμενη χρήση απλά επαναλάβετε τα βήματα 2 μέχρι 5.

Αντιγήρανση με τον δικό σου τρόπο: Το Booster παρόλο που είναι ειδικά σχεδιασμένο έτσι ώστε να αναμιγνύεται με την αγαπημένη σας ενυδατική κρέμα, μπορεί να εφαρμοστεί και κατευθείαν στο δέρμα αν προτιμάτε.

Συστατικά και τεχνολογία:

 • Βιταμίνη C (Ασκορβικό Οξύ) βοηθά να αποκατασταθεί άμεσα η λάμψη, η φωτεινότητα η ακτινοβολία, καθώς επίσης και η ενισχύσει της ανθεκτικότητας του δέρματος.
 • Η Μελάσα η οποία βρίσκεται μέσα στο καταπραϋντικό γαλάκτωμα βοηθά αποτελεσματικά στην ενίσχυση της φωτεινότητας, διασπώντας υφιστάμενες σκούρες κηλίδες σε μικροσκοπικά σωματίδια τα οποία διοχετεύονται σε όλο το δέρμα.
 • Εκχύλισμα Ρίζας Μούρων, Scutellaria και Γκρέιπφρουτ λειτουργούν σαν ένα κοκτέιλ από βότανα για να βοηθήσουν το δέρμα να προστατευθεί από την οξειδωτική φθορά και αποτρέπει μελλοντικές δυσχρωμίες.
 • Σαλικυλικό Οξύ το οποίο προωθεί την ανανέωση των κυττάρων, φέρνοντας στην επιφάνια πιο μαλακό και λαμπερό δέρμα.
 • Εκχυλίσματα Σακχαρόζης, Βεταΐνης Φυκιών και Καφεΐνης, λειτουργούν ως αντί-ερεθιστικά και βοηθούν το δέρμα να ηρεμίσει.

Comments