Η ΣΕΙΡΑ SPLENDIDA BVLGARI ΦΕΡΝΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΕΝΑ ΝΕΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑIΝΟΥΡΙΟ EAU DE PARFUM ΑΡΩΜΑ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ: SPLENDIDA BVLGARI PATCHOULI TENTATION

«Ο μόνος τρόπος για να απαλλαγούμε από τον πειρασμό είναι να παραμείνουμε σε αυτόν».

Το 2021, η σειρά SPLENDIDA BVLGARI μας ταξιδεύει σε έναν απαράμιλλο κόσμο πειρασμού και μας οδηγεί σε ένα μέρος που είναι σαγηνευτικό και σαρκικό, με μια λεπτή προκλητική διάσταση. Οι αισθήσεις ξυπνούν και σας τυλίγουν έντονα διεγείροντας την ευχάριστη μυρωδιά του αρώματος. Αυτή η δελεαστική και ακαταμάχητη σύνθεση εκφράζει την τολμηρή αλλά και αισθησιακή θηλυκότητα που απελευθερώνει το άρωμα. Ενώ φέρνει στη ζωή νέα συναισθήματα χάρη στο αισθησιακό και βαθιά εθιστικό Πατσουλί, αποκαλύπτοντας το νέο, φωτεινό Eau de Parfum: PATCHOULI TENTATION

ΤΟ ΑΓΓΙΓΜΑ ΕΝΟΣ ΚΟΣΜΗΜΑΤOΠΩΛΗ ΣΥΝΑΝΤΑ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥΤΙΜΑ «ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ» ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ: ΤΟ ΑΙΣΘΗΣΙΑΚΟ ΠΑΤΣΟΥΛΙ

Εμπλουτίζοντας μια νέα δημιουργική ώθηση με απεριόριστες εμπνεύσεις, ο BVLGARI έχει επιλέξει να επικεντρωθεί σε ένα εμβληματικό και δελεαστικό συστατικό της γυναικείας αρωματοποιίας. Με την έννοια του πειρασμού να είναι υφασμένη στην ιστορία του, μας παρουσιάζει το πατσουλί, αποκλειστικά μεγεθυμένο για τον BVLGARI.

Ένα τροπικό φυτό που αποπνέει μια γήινη, ζεστή, πικάντικη, musky αίσθηση. Το πατσουλί είναι ένας από τους μεγάλους πειρασμούς του φυσικού κόσμου που χρησιμοποιείται ως άρωμα αλλά και ως αφροδισιακό.

Το πατσουλί είναι η καρδιά του νέου SPLENDIDA BVLGARI υπογεγραμμένο από τη Sophie Labbé.   

ΕΝΑΣ ΦΩΤΕΙΝΟΣ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ICONIC SPLENDIDA BVLGARI BOTTLE

Το ίδιο το μπουκάλι λειτουργεί ως πρόκληση. Ο ακραίος αισθησιασμός του Πατσουλί έρχεται σε αντίθεση με την αγνότητα του λευκού μπουκαλιού.  

ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΠΕΙΡΑΣΜΟΣ

Το ίδιο το άρωμα παραπλανάει αυτόν που το μυρίζεται καλώντας τον να παραδοθεί στον πειρασμό. Με το χρυσό και λευκό πέπλο που  δημιουργούν οι νότες του τυλίγει και μεταφέρει σε ένα ταξίδι συναισθημάτων και ακραίου αισθησιασμού.

Το SPLENDIDA BVLGARI PATCHOULI TENTATION είναι ένα ακαταμάχητο και δελεαστικό άρωμα που αποκαλύπτει μια φωτεινή, νέα όψη της  πελάτη της θηλυκότητας.

Comments