Οι αποχρώσεις σκούρυναν κατά πολύ για να υποδεχθούν τον Χειμώνα και το φούξια παραχώρησε τη θέση του στο μπορντό. Ή στην απόχρωση που έχει το παλιό, κόκκινο κρασί. Ή στο βουργουνδί, ή ακόμα και στο χρώμα της σαγκριάς. Όπως και να θέλετε να το ονομάσετε το πόρισμα είναι ένα και μόνο, το απόλυτο χρώμα του χειμώνα είναι το σκούρο κόκκινο και ντύνει τις γκαρνταρόμπες και το μπουντουάρ μας.

Αν και έκανε την εμφάνιση του μερικές σεζόν πριν, φέτος εμφανίζεται ακόμα πιο σκούρο και απαιτεί όλη την προσοχή που του αξίζει. Οι σχεδιαστές απέτειναν φόρο τιμής στο εκλεπτυσμένο μπορντό παρουσιάζοντας μπότες, γάντια, γούνινα καπέλα και αξεσουάρ, ενώ οι makeup artists πήραν την τάση ακόμα ένα βήμα παραπέρα προτείνοντας μπορντό σκιές που καλύπτουν όλη την επιφάνεια του ματιού, μεθυσμένα χείλη στο χρώμα της σαγκριάς  και καλοσχηματισμένα νύχια με πολλά δαχτυλίδια.

bordo

Tip: Αφήστε την επιδερμίδα σας σχεδόν ανέγγιχτη και σχηματίστε τα χείλη σας με ένα μπορντό μολύβι. Γεμίστε τα με μολύβι και στη συνέχεια απλώστε το κραγιόν σε όλο το μήκος των χειλιών. Βάλτε έντονη μάσκαρα και μπορντό ρουζ στα μάγουλα, πλέξτε τα μαλλιά σας σε περίτεχνες πλεξούδες και ετοιμαστείτε να κατακτήσετε τους πάντες.

 

Chrysa

Comments