ΤΑ 3 ΚΟΙΝΑ ΛΑΘΗ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟ

Για να αποφύγετε να φαίνεστε  κουρασμένες  στις βιντεο-κλήσεις στο Zoom, μάθετε πώς να διορθώσετε αυτά τα απλά λάθη μακιγιάζ.

Ακόμη και με ακυρωμένες φυσικές συναντήσεις, οι τηλεδιασκέψεις μας δείχνουν ότι το μακιγιάζ παραμένει μια ευχάριστη διαδικασία που δεν πρέπει να αποφεύγετε.

Λαμβάνοντας υπόψη τα νέα δεδομένα στην ζωή μας, το σίγουρο είναι ότι το μακιγιάζ είναι εδώ να σας βοηθήσει να φανείτε πιο ζωντανές, πιο ανανεωμένες πιο όμορφες και χωρίς ίχνος κούρασης.  Παρόλα αυτά  υπάρχουν μερικά κοινά λάθη που μπορεί να σας κάνουν να φαίνεστε ακόμη πιο κουρασμένες.

Πιο κάτω θα σας δώσω την λύση.

1. Βρείτε το ιδανικό ρουζ
Αποφύγετε την υπερβολική χρήση του Bronzer Powder.  To Bronzer Powder δίνει μια ζεστασιά στην επιδερμίδα αλλά ιδικά για τους χειμερινούς μήνες πρέπει να χρησιμοποιείται με φειδώ.  Αντί αυτού μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πάνω στα μήλα και κατά μήκος των ζυγωματικών ένα ροδαλό ρουζ το οποίο θα δώσει την αίσθηση φρεσκάδας, ζωντάνιας και νεανικότητας  στην όλη όψη του προσώπου.

2. Ανακαλύψτε σκιές και eyeliner
Αποφύγετε το έντονο μαύρο Eye Liner και τις πολλές στρώσεις από μάσκαρα ιδικά στα κάτω βλέφαρα.  Τα μάτια στις πολλές ώρες τηλεργασίας κουράζονται έτσι και αλλιώς. Το σκούρο μαύρο χρώμα θα τα κάνει να φαίνονται ακόμα πιο κουρασμένα.  Επιλέξετε ελαφριές σκιές στα μάτια και περάστε το Eye Liner τόσο όσο να τονίσετε την γραμμή των ματιών.

3. Ανακαλύψτε τα προϊόντα concealer
Καλύψετε τους έντονους μαύρους κύκλους με τρια πολύ απλά στάδια:
-Περάστε ένα διορθωτικό κονσίλερ με πορτοκαλί υπότονους 
-Ακολούθως περάστε το foundation σε ολόκληρο το πρόσωπο αλλά και κάτω από τα μάτια. 
-Δημιουργήστε ένα φωτεινό τρίγωνο με highlighter κάτω από τα ματιά.

Καλή Επιτυχία

Mike Orphanides

Chief Make Up Artist Beauty Line

Stay Safe – Stay Beautiful

Comments