Η χρήση ορού μπορεί να ενισχύσει τη ρουτίνα ομορφιάς αφού πρόκειται για προϊόν που περικλείει ενεργά συστατικά και διεισδύει στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας. Ο λόγος για τον οποίον θα πρέπει να ενταχθεί το serum στην ρουτίνα μας είναι τόσο για τα οφέλη του στο δέρμα όσο και για να προστατευτεί το δέρμα καλύτερα από περιβαλλοντικούς αλλά και φυσικούς παράγοντες.

Καθημερινά είμαστε εκτεθειμένοι σε περιβαλλοντικούς ρύπους που επηρεάζουν αρνητικά την ανθρώπινη υγεία και την επιδερμίδα. Όταν λοιπόν τα παραπάνω αιωρούμενα σωματίδια ρύπων συσσωρεύονται στην επιφάνεια του δέρματος μας, διαταράσσουν την ισορροπία και σταδιακά αποδιοργανώνουν τους φυσικούς μηχανισμούς αυτοάμυνας. Σε συνδυασμό με το οξειδωτικό στρες, επιταχύνουν τις διαδικασίες γήρανσης και συνεργούν στην εμφάνιση λεπτών γραμμών, ρυτίδων και στο σχηματισμό κηλίδων.

Πιο κάτω θα βρεις 3 best seller serums που αξίζει να εντάξεις στη ρουτίνα σου.

Lancaster 365 Skin Repair Youth Renewal Serum

Lancaster - 365 SKIN REPAIR serum youth renewal - Reviews

Ο ενυδατικός  ορός της Lancaster 365 Skin Repair Youth Renewal, προσφέρει προστασία, επανόρθωση και ανανέωση στο δερμα ενώ η επιδερμίδα θα δείχνει πιο απαλή, αναζωογονημένη, υγιής και λαμπερή κάθε μέρα, 365 μέρες τον χρόνο.

Χάρη στο σύμπλεγμα 4 συμπληρωματικών ενζύμων, προσφέρει επιδιόρθωση ενάντια στις φθορές που προκαλεί η UV ακτινοβολία και τις φθορές που δημιουργούνται από το άγχος και την περιβαλλοντική μόλυνση.

 Χρήση: εφαρμόστε 3 σταγόνες πρωί και βράδυ σε καθαρό πρόσωπο και λαιμό πριν από την κρέμα σας.

Ultimune Power Infusing Concentrate

Picture of Ultimune Power Infusing Concentrate serum 50ml

Χάρις στην ImuGeneration Technology, στις αντιοξειδωτικές ιδιότητες του μανιταριού reishi και του εκχυλίσματος ρίζας iris, ο ορός Ultimune Power Infusing Concentrate ενισχύει την άμυνα της επιδερμίδας.

Ενδυναμώνει κατά 28% την επιδερμίδα ενάντια στους παράγοντες γήρανσης, σε μία μόνο εβδομάδα ενώ αποκαθιστά τις φθορές, τελειοποιεί  την επιδερμίδα, απαλύνει τις λεπτές γραμμές και το δέρμα ακτινοβολεί από ομορφιά και υγεία.

Χρήση: χρησιμοποιήστε τον ορό πρωί και βράδυ, μετά τον καθαρισμό και πριν από την κρέμα σας.

Advanced Night Repair Intense Reset Concentrate

Picture of Advanced Night Repair Intense Reset Concentrate 20ml

Εντατική περιποίηση που δρα κατά τη διάρκεια της νύχτας, ενσωματώνει την τεχνολογία Chronolux ™ S.O.S. η οποία διασφαλίζει και επαναφέρει γρήγορα την επιδερμίδα. Προσφέρει την «επανεκκίνηση» που χρειάζεται η επιδερμίδα, καταπραΰνοντας  το ερεθισμένο δέρμα σε μόλις 1 ώρα και ενισχύει την άμυνα της ενάντια στους έντονους, ορατούς και στρεσογόνους παράγοντες.

Προσφέρει 24ωρη ενυδάτωση, με 15 φορές πιο συμπυκνωμένο Υαλουρονικο Οξύ.

Χρήση: Εφαρμόστε τον ορό το βράδυ μετά τον ορό επανόρθωσης ή όποτε νιώθετε την επιδερμίδα σας σε ένταση.

Comments