Τα Beauty Line στηρίζουν και φέτος το έργο της Europa Donna.

Με την ευκαιρία του Παγκόσμιου Μήνα Ευαισθητοποίησης για τον Καρκίνο του Μαστού, τα Beauty Line πιστά στο ραντεβού με την ΕUROPA DONNA ΚΥΠΡΟΥ, ενισχύουν το μήνυμα της φετινής πορείας «Μαζί πιο Δυνατοί», σε συνεργασία με την fashion entrepreneur Αριάνα Ντεμιάν.

Σε συνέχεια της περσινής καμπάνιας «Be Brave. Be Beautiful», φέτος τα νέα οικολογικά Canvag pouches θα φέρουν το μήνυμα “BETTER TOGETHER”, και θα διατίθενται τον Οκτώβριο 2021, σε όλα τα καταστήματα Beauty Line και στο beautyline.com.cy. Πρόκειται για περιορισμένη έκδοση 500 κομματιών σε διαφορετικά σχέδια, στην τιμή των €30, εκ των οποίων τα καθαρά έσοδα θα διατεθούν στην Europa Donna Κύπρου.

Η συγκεκριμένη εκστρατεία, εκτός από οικονομική ενίσχυση του Συνδέσμου της ΕUROPA DONNA ΚΥΠΡΟΥ, στοχεύει στη στήριξη κάθε γυναίκας που περνάει από τη δοκιμασία του Καρκίνου του Μαστού, καθώς και στην ενημέρωση για τη σημασία της πρόληψης μέσα από κλινικές εξετάσεις, μαστογραφίες και αυτοεξετάσεις.

Τα καταστήματα Beauty Line είναι διαχρονικοί σύμμαχοι και συμπαραστάτες της ΕUROPA DONNA ΚΥΠΡΟΥ, στηρίζοντας διαχρονικά και δυναμικά το έργο της, μέσα από ετήσιες χορηγίες, εκστρατείες κοινωνικής ευαισθητοποίησης, δημόσια ενημέρωση και οικονομική συμβολή.

Βρες τη δική σου #BetterTogether Canvag εδώ.

Comments