Σε αυτή την περίοδο του social-distancing,  το self-care είναι πιο σημαντικό και απαραίτητο από ποτέ άλλοτε. Περνώντας περισσότερο χρόνο στο σπίτι, με ατέλειωτες ώρες μπροστά από τον υπολογιστή και τηλεδιασκέψεις, ένα δεκάλεπτο ντους δεν ήταν ποτέ ξανά τόσο καλό και ευεργετικό όσο τώρα. 

Είναι μια στιγμή πολύτιμη για σένα, είτε για να ξεκλέψεις λίγο χρόνο από τα παιδιά και τα καθήκοντα του σπιτιού είτε για να χαλαρώσεις και να ημερήσεις εσύ και το σώμα σου λίγο πριν ξαπλώσεις στο κρεβάτι για ύπνο.

Παρόλο που μπορεί να φαίνεται προφανές ότι πρέπει να φροντίζουμε το δέρμα του σώματός μας με τν ίδιο τρόπο που φροντίζουμε το πρόσωπό μας, δεν το τηρούμε και πολέ φορές το ξεχνάμε.  Έτσι όπως δεν παραμελάς, και δεν πρέπει, την φροντίδα του προσώπου σου, το ίδιο πρέπει να κάνεις και με το σώμα σου γιατί το αξίζεις και το αξίζει και στο σώμα σου.

Είναι σημαντικό να το δέρμα του σώματος να ενυδατώνεται κάθε μέρα και να απολεπίζεται τουλάχιστον δύο φορές την εβδομάδα για να διατηρείται υγιές.

Bathroom Chic

Αυτό που κάνουμε συνήθως είναι να βάζουμε στα γρήγορα κρέμα σώματος μέχρι τις κνήμες όταν φαίνονται λίγο αφυδατωμένες ή και στα χέρια μέχρι τους αγκώνες. Κατανοητό γιατί η αλήθεια ποιος έχει τον χρόνο για να το κάνει σε όλο του το σώμα; Αλλά με μια σειρά προϊόντων που δεν είναι μόνο εύκολα στη χρήση για να ενισχύσετε την υφή, τον τόνο και την ενυδάτωση του σώματός σας, δεν υπάρχει πραγματικά καμία δικαιολογία.

Παράλληλα με τη δυνατότητα να μαλακώνουν το δέρμα μέσα από τις ενυδατωτικές του φόρμουλες, υπάρχουν προϊόντα με αρωματοθεραπευτικές ιδιότητες που χαλαρώνουν και ηρεμούν το μυαλό μας , αλλά και προϊόντα αρκετά καλά ώστε να δώσουν στο δέρμα σας τη μυρωδιά του αγαπημένου σας αρώματος, και άλλα που είναι σε τόσο υπέρχοα μπουκάλια και είναι τέλεια για διακόσμηση.

Ξεχάστε λοιπόν αυτή την κλασική body lotion που είναι κρυμένη βαθιά στη ντουλάπα του μπάνιου και το βαρετό shower gel γιατί έχουμε για σένα το καλύτερα προϊόντα για να μαλακώσουν, να βελτιώσουν, να αρωματίσουν και να κάνουν το σώμα σου να λάμπει!

SHOWER GELS

CHANEL – COCO MADEMOISELLE SHOWER GEL

200ml

HERMES – EAU D’ORANGE VERTE HAIR & BODY SHOWER GEL

Eau d'orange verte Hair and body shower gel | Hermès USA

JO MALONE – BASIL & NEROLI BODY AND HAND WASH

Picture of BASIL & NEROLI BODY AND HAND WASH 250ml

SARA MILLER – TUBEROSE, SANDALWOOD & VANILLA SHOWER CREAM

Picture of TUBEROSE, SANDALWOOD & VANILLA SHOWER CREAM 300ML

BODY SCRUBS

BAIJA – BODY SCRUB NAPPING

JO MALONE – VITAMIN E BODY TREATMENT SCRUB

Picture of VITAMIN E BODY TREATMENT SCRUB 600gr

SHOWER GELS

MOLTON BROWN – FLORA LUMINARE BATH & SHOWER GEL

Picture of FLORA LUMINARE BATH & SHOWER GEL 300ML

CHANEL – N°5 THE BODY LOTION

-417 – AROMATIC BODY BUTTER KIWI & MANGO

Picture of AROMATIC BODY BUTTER - KIWI & MANGO

JO MALONE – BLACKBERRY & BAY BODY CREAM

Picture of BLACKBERRY & BAY BODY CREAM 175ml

MOLTON BROWN – JASMINE & SUN ROSE BODY LOTION

HERMES – EAU DE PAMPLEMOUSSE ROSE MOISTURISING FACE AND BODY BALM

NARCISO RODRIGUEZ – FOR HER BODY LOTION

Picture of For Her Body Lotion 200ml

BURBERRY – HER BODY LOTION

Picture of HER BODY LOTION 200ML

Comments